Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Mert pontosan tudod, hogy nincs semmi betegséged, ugye?
Általában nem szokták tudni, mert amit nem éreznek, az nincs. Tehát Józsi nem oltatja magát, mert ugye szerinte nincs semmi baja. Aztán 2 hét múlva megbetegszik, pl tüdőgyulladást kap, utána 1 órával bekapja az influenzát. Kampó. És mindezt azért, mert akkor még jól volt...
Darwin díj.
bizony ez pont ilyen dolog:
minek kössem be a biztonsági övet, ha egyszer úgysem szenvedtem balesetet még soha?
minek a gyerekülés, ha a gyerek eddig is jól elvolt a normál ülésben és semmi baja sem lett?
mindig ez a Pató Pálos gondolkodási módszer, hogy majd lesz valahogy, nem kell foglalkozni semmivel.
"Mert pontosan tudod, hogy nincs semmi betegséged, ugye?"
Nem hinném, hogy halálos beteg vagyok, nagyon ritkán szoktam influenzás lenni, akkor is hamar túl vagyok rajta legtöbbször gyógyszer nélkül. Ezért tartom feleslegesnek az oltást, mert ha úgy is meggyógyulok belőle, akkor legalább edzem az immunrendszerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!