Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Tök igazat adok annak a hozzászólónak aki arra buzdít hogy hallgassunk a józan eszünkre, ne ennek vagy annak a hírnek. Persze jó hogy kapunk infót innen is onnan is, de a belső megérzés, a józan ész -ami nem az agyalással egyenlő- meg tudja állapítani mi a helyes.
És amit sokan elhiszünk..hja teremtjük ugye..
a lóinfluenzás írásnál a pont!!!!:):)
nem oltatom be magam, van rengeteg betegség, ami jobban megérdemelné, hogy felhívják rá a figyelmet, csak azok most ,,feledésbe merültek" hála a médiának.
Ez az összeesküvés elmélet, mikrochip, óriási baromság.
Bár én csak a sima influenza oltást kértem, de csak azért, mert erős az immunrendszerem, és nem vagyok veszélyeztett semmilyen szempontból.
Akik hisznek az ilyen internetes baromságokban és pletykákban, azoktól annyit kérdeznék, hogy hallottak e a bonsai macskáról? Elhitték?
Mert ez az oltás dolog is pont ilyen. Aki paranoid személyiség beveszi, akinek egészséges józan rálátása van a világra tudja, hogy ez kamu. Méghozzá nagy.
Főnővér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!