Beoltatjátok magatokat az új influenza elleni védőoltással?
Figyelt kérdés
Féltek, hogy a vakcinától megbetegedhettek vagy jobban féltek az influenzától?2009. szept. 21. 21:17
1/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem jobban felfújják az új influenzát, mint amennyire veszélyes...
2/9 anonim válasza:
Nem, nem oltatom be magam és nem, nem félek.
3/9 anonim válasza:
nem, nincs szükségem rá..így is elég gyógyszer/vegyszer megy belénk.
nem félek az influenzától sem.
4/9 anonim válasza:
Oltassa be magát vele a fletó, a libajnai, a viktorka, az ibolyka, a fodorgabriella meg a dörmögő dömötör az összes haverjukkal együtt, aztán majd meglátom, hogy nekem is kell-e.
Ne oltasd be magad, mert szövődményei lesznek előbb vagy utóbb, másrészt meg ha más betegség kap el, akkor nagyon nagy baj lesz, nagyobb, mint az oltás nélkül. Ennyit nem ér az egész.
5/9 anonim válasza:
6/9 anonim válasza:
Én nem fogom,lehet több kárt csinál mint hasznot(hallottunk már ilyen esetekről)
Egyébként a média nagyon felfújja ezt az influenzát,biztos vagyok benne,hogy veszélyes de nem szabadna ekkora körítést csinálni mellé.
7/9 anonim válasza:
Nem. Van immunrendszer. Azt arra találták ki, hogy megvédjen a fertőzésektől, vagy küzdjön ellene.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azt hiszem, mivel jobba körüljártam a témát, én sem fogom magam beoltatni!
2009. szept. 22. 22:08
9/9 anonim válasza:
Ha ingyen lenne se oltatnám be magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!