Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Beoltatjátok magatokat a H1N1...

Beoltatjátok magatokat a H1N1 védőoltással szoptatós anyukák?

Figyelt kérdés
Híradóban hallottam,hogy a 6hónapnál fiatalabb kisbabák anyukáit ingyen beoltják akik szoptatnak,hogy igy védjék a kicsiket?
2009. szept. 24. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igaz a fiam már 10 húnapos, de NEM. És őt sem. Ez csak egy szimpla influenza, az anyatejjel többre megyünk, mint az oltással. Szedj nagydózisú C-vitamint, babának Cebiont. Ha elkapjátok sincs vész, erős immunrendszerrel gyorsan át lehet esni rajta /persze sz+r, hogy betegek vagytok, de még mindig jobb, mint egy bizonytalan oltás/
2009. szept. 24. 13:38
 2/11 A kérdező kommentje:
remélem nem kapjuk el.kopp-kopp.nem tudom,hogy beoltassam-e magam:(
2009. szept. 24. 13:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi is elmúltunk már 6 hónaposak, de ha annyi lenne, se oltatnám be egy sima influenza ellen, a másik gyereket és magamat se oltattam be soha, akkor most miért tenném???
2009. szept. 24. 14:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
NEM!!!
2009. szept. 24. 15:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem!
2009. szept. 24. 15:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom. Már javában járvány van, de nem arról szólnak a hírek, hogy naponta belehal valaki. Ez egy eltúlzott dolog. Nem adatom be se magamnak se a gyereknek, se a férjemnek (illetve ő már magának)
2009. szept. 24. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ez az új védőoltás még nagyon kezdeti stádiumban van, még javában folynak a tesztelések...nem tudom hova adják be embereknek, amikor még nincs meg minden eredmény... nagyobb a kockázata mint ha megkapjuk az influenzát
2009. szept. 24. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
nem szeretném beoltatni magam,de ugye nem teszik kötelezővé?
2009. szept. 24. 18:13
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is már napok óta ezen gondolkozom, de azt hiszem én lehet hogy beoltatom magam. Még sose oltattam be magam influenza ellen, de ha esetleg én elkapom, akkor hogyan fogom szoptatni a babát? És ha ő is elkapja tőlem? Ettől nagyon félek, és ennek elkerülése érdekében én lehet hogy kérni fogom az oltást. Ma volt a TV-ben, hogy egy 34 éves srác, aki makkegészséges volt, egyszer csak összeesett és meghalt a H1N1 miatt. :((
2009. szept. 24. 21:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2009. szept. 25. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!