KISMAMÁK, ANYUKÁK! Beoltatjátok magatokat és gyermeketeket idén H1N1 ellen? 23 hetes kismama vagyok és van egy 19 hónapos fiam.
Figyelt kérdés
Itt Angliában támad a járvány és kérnek mindenkit, hogy oltassa be magát főleg terheseket. Bizonytalan vagyok tavaly sem oltattunk. De most babát is várok. Férjem kapott oltást mi nem nagyon mozgunk sehova. Két hete felváltva vagyunk amugy náthásak köhögünk de inkább apa meg a kisfiam.2010. dec. 28. 20:43
1/6 anonim válasza:
Nem. Bár nem vagyok terhes. 11 hónapos a kislányom, nem lesz oltva. Tavaly amikor itt járvány volt, akkor voltam terhes. Nem oltattam. El sem kaptam. Ha terhes lennék, én most sem oltatnék.
2/6 anonim válasza:
En sem fogok. De nincs is jarvany. Bar, ha lenne, akkir sem!!!
3/6 anonim válasza:
Én tavaly oltattam, ugye akkor voltam terhes, nem akartam az intenzívre kerülni, vagy akár meghalni, mint az a pár kismama. Szerintem jobb félni. A kisfiamat én nem szeretném oltatni, így is szúrják eleget, viszont én nagyon gondolkodom rajta, hogy a párommal együtt felvegyük az oltást.
4/6 anonim válasza:
én tavaly beoltattam magam, akkor volt a kisfiam 5 hónapos (őt még nem lehetett)
most én is gondolkodom rajta hogy mit tegyek
azt hallottam utoljára a tv-ben a tiszti főorvostól, hogy aki tavaly kapott, az idén is védett, mert nem mutálódott a vírus, ehhez képest a párom kórházi dolgozó, és újra beoltottak a kórházban mindenkit
főleg a gyerek ügyében nem tudok dönteni, hogy ő kapjon -e
5/6 anonim válasza:
Tavaly sem oltattam, se magam, sem akkor egyévesem. Apa igen, mert sok ember között dolgozik, mozog. Mi inkább visszavonultunk, mikor jött az állitólagos járvány (a háziorvos mondta, hogy a városunkban egyetlen egy diagnosztizált h1n1-es nem volt). Idén sem oltatunk. Próbálom kerülni tudatosan a tömeget.
6/6 anonim válasza:
Tavaly is oltattam,bár akkor még nem voltam terhes.A kislányt nem,mert még kicsi volt(1éves).Idén is beoltattam magam 1hete (22 hetes terhes vagyok),a lányom pedig ma kapja meg(25 hónapos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!