Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, honnan tudnék szerezn...

Anyukák, honnan tudnék szerezni kismama nadrágot?

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 12:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Kölcsön, Vateráról, turkálóból vagy veszel üzletben. A C&A-ban a legtűrhetőbbek az árak (az sem olcsó, tudom) Én is kölcsön kaptam barátnőktől, most 3 nadrágom van télre, azzal kihúzom tavaszig. (Bár harmadik gyerek, de eddig mindig nyáron volt nagy pocak)
2011. nov. 11. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen átalakíttattam pár nadrágomat, így volt a legolcsóbb. Ha ügyes a varrónő és a nadrág is engedi, akkor van olyan nadrág, amit később vissza is tud alakítani. Amúgy kínaiból is vettem párat. Pl. egy farmert. Az volt később a kedvencem! De láttam már a Takkoban is. ÉS ott most miden farmer -néhány napig- 30 % kedvezménnyel vásárolható meg.
2011. nov. 11. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
2011. nov. 11. 13:00
 4/6 anonim ***** válasza:

C&A-ban sokszor van 25%, de nekem ezek a kismama nadrágok, soha nem jöttek be

Volt 2 és utáltam őket, egyiket C&a-ban vettem, másik egy átalkított sima nadrág volt

Egyszerűbb cicanaci, harisnya és ruha, tunika.

2011. nov. 11. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a H&M-ben vannak a legjobb szabású, de azért még megfizethető kismamanacik.

A C&A-s nekem nem jött be egyáltalán.

Mondjuk én utálom normál, tehát nem csípőfazonú gatyákat és a kismamanacikat is úgy hordtam, hogy a pamut részt lehajtottam.

2011. nov. 11. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem van vagy 4 felesleges:)
2011. nov. 11. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!