Kismamik idén beoltatjátok magatokat h1n1 ellen? Valaki idén oltatott már? Mennyi idős terhes?
Figyelt kérdés
én 24 hetes vagyok és beoltatom magam, csak még várnom kell hogy kigyógyuljak a megfázásból.2010. nov. 17. 15:12
2/14 anonim válasza:
Én nem oltatom be magam. 26 hetes kismama
3/14 anonim válasza:
Nem oltatom be magunkat.Se magamat,se a gyereket(2,5éves)se a páromat.Csak felesleges felhajtás az egész.32heteske
4/14 anonim válasza:
Semmi esetre sem oltatom be magam,tavaly sem oltattam be a gyerekeket sem,most kismama vagyok,de akkor sem fogom.
5/14 anonim válasza:
Én sem oltatom be magam.
És állítólag nem lesz most olyan durva járvány, mint tavaly volt.
6/14 anonim válasza:
Beoltattam magam, akkor voltam 28 hetes!
30hKm.
7/14 anonim válasza:
be fogom oltatni magam kb. 2 hét múlva, akkor leszek 21 hetes
8/14 anonim válasza:
Még nem jutott el hozzám a hír az idei vírusról, de ha lesz járvány, én beoltatom magam!
9/14 anonim válasza:
Pont ezen gondolkozom.Jövő héten megyek vizsgálatra és megkérdezem az orvost mit javasol.Mégcsak 8 hetes vagyok.
10/14 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem oltatom be magam. (Nem csinálom a bizniszt senkinek, túl nagy a felhajtás e körül a h1n1 körül. Mindig is volt és lesz influenza, és mindig is szedett emberáldozatokat, max nem kapták így fel a hírét és nem volt kinek meggazdagodnia a vakcinákból.)
Ha kellőképpen vigyázok, csak nem kapom el. Bizakodom... :) Nem szeretném én veszélyeztetni sem a saját, sem a kisbabám életét, de nagyon ellene vagyok ennek az oltás-őrületnek.
23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!