Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik idén beoltatjátok...

Kismamik idén beoltatjátok magatokat h1n1 ellen? Valaki idén oltatott már? Mennyi idős terhes?

Figyelt kérdés
én 24 hetes vagyok és beoltatom magam, csak még várnom kell hogy kigyógyuljak a megfázásból.
2010. nov. 17. 15:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
sajnos én akármennyire vigyáztam most 2x is náthás lettem, a közértben az összes eladó betegen dolgozik, és képzeljétek még az egyik hasmenéses volt azt a virust is elkaptam, pedig csak 10 percre mentem vásárolni. ott panaszkodott mindenki hogy milyen beteg, ugyhogy való igaz kismamaként az ember immunrendszere gyengébb, igy én tuti beoltatom, a férjem korházi dolgozó sokmindent hazahozhat, ezért a 19 hónapos kislányunknak is beszeretném adatni. nőgyógyászom a baba szempontjából minor rákérdeztem ajánlotta. csak kiváncsi voltam ki hogyan gondolja a tavalyi pánik óta de még mindig ugy gondolom jobb félni mint megilyedni. köszööm.
2010. nov. 18. 08:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Ezen gondolkozom én is. Tavaly novemberben beoltattam magam. A védőnőm azt mondta, hogy ezek után nem annyira szükséges, hogy idén is oltassam magam. 24 hetes vagyok én is.

Nem tudom, mit tegyek.

2010. nov. 18. 09:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól, hogy beoltatod magad influenza ellen, a közértben a beteg emberektől bacis fertőzést még elkaphatsz, ami náthával, köhögéssel, stb. jár. Más fertőzések ellen nem leszel védve.
2010. nov. 19. 13:14
 14/14 A kérdező kommentje:
valóban nem de legalább a súlyos szövödményű h1n1-et nem kapom el, ezt azért irtam ha agyengébb bacikat igy könnyen elkaptam inkább oltatok, és ma este fogom beadatni.
2010. nov. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!