Kismamik idén beoltatjátok magatokat h1n1 ellen? Valaki idén oltatott már? Mennyi idős terhes?
Figyelt kérdés
én 24 hetes vagyok és beoltatom magam, csak még várnom kell hogy kigyógyuljak a megfázásból.2010. nov. 17. 15:12
11/14 A kérdező kommentje:
sajnos én akármennyire vigyáztam most 2x is náthás lettem, a közértben az összes eladó betegen dolgozik, és képzeljétek még az egyik hasmenéses volt azt a virust is elkaptam, pedig csak 10 percre mentem vásárolni. ott panaszkodott mindenki hogy milyen beteg, ugyhogy való igaz kismamaként az ember immunrendszere gyengébb, igy én tuti beoltatom, a férjem korházi dolgozó sokmindent hazahozhat, ezért a 19 hónapos kislányunknak is beszeretném adatni. nőgyógyászom a baba szempontjából minor rákérdeztem ajánlotta. csak kiváncsi voltam ki hogyan gondolja a tavalyi pánik óta de még mindig ugy gondolom jobb félni mint megilyedni. köszööm.
2010. nov. 18. 08:27
12/14 anonim válasza:
Ezen gondolkozom én is. Tavaly novemberben beoltattam magam. A védőnőm azt mondta, hogy ezek után nem annyira szükséges, hogy idén is oltassam magam. 24 hetes vagyok én is.
Nem tudom, mit tegyek.
13/14 anonim válasza:
Attól, hogy beoltatod magad influenza ellen, a közértben a beteg emberektől bacis fertőzést még elkaphatsz, ami náthával, köhögéssel, stb. jár. Más fertőzések ellen nem leszel védve.
14/14 A kérdező kommentje:
valóban nem de legalább a súlyos szövödményű h1n1-et nem kapom el, ezt azért irtam ha agyengébb bacikat igy könnyen elkaptam inkább oltatok, és ma este fogom beadatni.
2010. nov. 19. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!