Kismamák, ti beoltatjátok magatokat H1N1 ellen? Kitöltenétek az alábbi kérdőívet?
2011. nov. 10. 18:47
1/7 anonim válasza:
Én nagyon gondolkozom rajta!
A magánorvosom a védőnőm és a szonográfus is nagyon ajánlotta!
Engem alapból lebetegít elég rendesen az influenza! Hát még így másállapotban!
23+5hkm
2/7 anonim válasza:
Én 2009ben 21hetesen beoltattam magamat,és a férjem is oltatott! Semmilyen mellékhatást nem észleltem magamon sem a babámon. A lányom már 20hónapos,de nem gondolom hogy baja lenne/lesz az oltástól!
Viszont tavaly és az idén sem oltattam magam,és a családom sem,most nem látom hogy szükség lenne rá.
3/7 anonim válasza:
Én szintén 2009-ben voltam terhes a kislányommal,akkor volt hogy sok kismama került kórházba H1N1 miatt.Én akkor nagyon megijedtem.Megkérdeztem a nőgyógyászomat és ő ajánlotta,ezért beoltattam magam 28 hetes körül voltam.Szerintem nyugodtan oltasd be magad.
4/7 anonim válasza:
Én (is) 2009-ben voltam terhes, akkor sem és most sem fogom magam beoltatni.
A kérdőíves link nem jó...
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a kérdőívet letiltotta a program, olyan sokan töltöttéki ki - nem csak itt jelent meg.
2011. nov. 12. 06:44
6/7 anonim válasza:
A múltkor voltam a védőnőnél és pont ez volt a téma. Hát én inkább kihagyom, mert a kis "városkánkban" az anyuka beadatta magának és meghalt a pici...
7/7 anonim válasza:
5 hetes babás vok ,BIZTOS HOGY NEM OLTATOM BE MAGAM,VAN MIÉRT IGY IS IZGULNOM NE KELL HOGY EZEN IS AGYALJAK HOGY MOST AKKOT MEGFERTŐZTEM A SAJÁT MAGZATOMAT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!