Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » H1N1? Beoltatjátok magatok?

H1N1? Beoltatjátok magatok?

Figyelt kérdés

Most jött a tv-ben a hír,hogy jött szérum és lehet oltatni.Én szoptatom a kisfiam-5hós lesz- és tanácstalan vagyok.Terhesen beoltattam magam.

Ti beoltatjátok magatok?Anyatejjel bejut a kicsibe is?

2010. okt. 22. 14:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Apa kezdődik...... :)

Nem, ahogy tavaly se tettem. Ne feledjük el, hogy időközben kiderült, hogy a gyógyszergyártók nyakán maradt injekcióknak kellett egy kis kampány.

2010. okt. 22. 14:17
 2/12 anonim ***** válasza:
4%
heh?
2010. okt. 22. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Én az előző ősszel is oltattam magam, az idén is fogom. Egy biológus.
2010. okt. 22. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:

Augusztusi cikk:

[link]

Júniusi:

[link]

Volt egy cikk, sajnos azt nem találom, az egészet a WHO találta ki, mert a gyógyszergyártók lefizették őket.

2010. okt. 22. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
nem.Tavaly terhesen sem oltattam,most se fogom magam.egy biológus hihi
2010. okt. 22. 14:20
 6/12 A kérdező kommentje:

Micsoda segítőkész emberek...tiszt. a kiv.-nek

Most jön az h akkor minek írok ide be

Minek kérdezek ilyet

De ezért van ez az oldal :)

2010. okt. 22. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:

NEm tudom, mi a bajod, mindenki válaszolt a kérdésedre.

Én tavaly terhesen nem oltattam, a fiam 6 hónapos, idén sem fogok, és őt sem oltatnám be, ha lehetne. HA jól tudom, 1 éves kor felett olthatók a gyerekek. Szerintem anyatejjel nem megy át a védettség, máskülönben őket sem kellene külön oltani.

2010. okt. 22. 14:51
 8/12 anonim ***** válasza:
én nem oltattam magam terhesen se, és most se fogom ,se a babóm!igaz anyós minden nap hívogatott, már zaklatott, h oltassam be magam, mert az unokája életet a tét.... :S sztem most is ez lesz :S már előre várom!
2010. okt. 22. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ez a kérdés, ahogy tavaly télen is, úgy most is megfogja osztani az embereket.

Hidd el, a H1N1-el kapcsolatban lesz még 1000 kérdés, nagyjából fele fele arányban lesznek az oltatók és nem oltatók. Mindkét oldalon akadnak bőven igazságok, és mindkét oldal szenttül meg lesz győződve az igazságáról.

Eddig a nem oltók vannak többségben, fogadd el a véleményüket, és próbáld kialakítani a saját elképzelésedet a jövőt illetően. Hidd el, senki nem téged bántott a kérdés miatt. Mindenki saját maga dönt az egészségéről.

Végül: + 1 szavazat a nem oltók mellett

2010. okt. 22. 16:04
 10/12 anonim ***** válasza:
Tavaly, terhesen nem oltattam, szerintem most sem fogok!
2010. okt. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!