Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » H1N1? Beoltatjátok magatok?

H1N1? Beoltatjátok magatok?

Figyelt kérdés

Most jött a tv-ben a hír,hogy jött szérum és lehet oltatni.Én szoptatom a kisfiam-5hós lesz- és tanácstalan vagyok.Terhesen beoltattam magam.

Ti beoltatjátok magatok?Anyatejjel bejut a kicsibe is?

2010. okt. 22. 14:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én tavaly terhesen beoltattam magam. Eleinte nem akartam, de több kismama is belehalt, gondoltam nem kockáztatok. A kisfiam gyönyörű egészséges, nem lett tőle baja. Most viszont én nem hallottam, hogy lenne járvány. Addig várok, amíg tényleg ki nem derül, hogy most mi van. Lehet, hogy tényleg csak a maradék oltóanyagot akarják eladni. Év elején is mondták, hogy jön újra, de nem jött.

Én akkor megkérdeztem, hogy az anyatej ad-e védettséget a babának, azt mondták, hogy nem.

2010. okt. 23. 21:47
 12/12 anonim ***** válasza:

én tavaly terhesen nagyon nem akartam beoltatni magam, de a háziorvosom akaratom ellenére beoltott, rám zárta az ajtót,és azt mondta,addig nem enged ki,míg be nem olt. Biztos nekem akart jót,de az eset után orvost váltottam,hadd döntsem már el én 30 évesen,mit akarok.

Utána végülis sokat olvastam róla,meg a tv-ben is ez folyt ugye mindenhonnan,és több volt sztem az a vélemény,hogy inkább oltassunk,pl Czeizel Endre,és más szakemberek szájából. Úgy gondolom,hogy ők talán nem a gyógyszergyártók érdekei mondták ezt.

Úgyhogy most gondolkodom rajta,hogy beadatom "szabad akaratomból". 4 hónapos kislányom még szopik,talán a tejjel átmegy a védettség,nem?

2010. okt. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!