Hogy vészelitek át, ha ti magatok betegek vagytok egy kb kétéves mellett?
Van az a szállóige, hogy "egy anya nem halhat meg" - értsd, nem vonhatja ki magát a forgalomból.
Részvétem, nagyon nehéz ez ilyenkor, de segítség nélkül bizony nem tudsz mit tenni. Nekem egy három- és egy egyéves gyerekem van, plusz kismama vagyok. Kitartás, mást úgy sem tehetsz.
Nem vagyok a tévézés híve, de ilyen esetekben kihasználom a mesenézés lehetőségét. :-)
Igen nehéz, kellemetlen, de kibírjuk, te is kifogod. Én sem voltam nagy mesés, meg a gyereket sem hagytam, ilyenkor direkt jól jött, mert elég jól lekötötte, én meg pihenhettem valamelyest.
Mondd neki, hogy beteg vagy te most csak így fekve tudsz játszani a földön (tudom az sem a legkényelmesebb), de említsd meg neki, még meg is lepődhetsz, hogy ha kis időre is, de mintha megértené, és empatizálna.
Mikor hazaér férjed, kérd meg, hogy hagy maradhass egyedül a szobádban, és pihenj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!