Akik együtt alszanak az első gyerkőccel: mikor és hogyan vettétek magatok mellé a 2. gyereket?
muszáj magad mellé venni a picit is??
akkor inkább húzd az ágyatok mellé a rácsos ágyat és akkor a pici is közel lesz.
amúgy én nem vagyok híve a közös alvásnak,pláne 2gyerekkel nem.. (de ez csak egy észrevétel volt)
A nagy át lett szoktatva az ágyába, mire a tesó megszületett, régen nem aludt velem, pontosabban hármasban nem aludtunk az ágyban éjjel(párom utazott vidékre akkor aludt velem)
Amikor megszületett a húgi, akkor egy éjjel aludt velünk, illetve most volt egy nagy vihar, azóta mellettünk mer csak elaludni, de utána megy a helyére(apa átszállítja).
Javaslom szoktasd saját ágyba a nagyot, mert rettentő kényelmetlen két bébivel aludni.
(Csak zárójelben:nem értem,erre a kérdésre miért válasz az,h jaj,ezt ne csináld,én se csináltam.)
Én az ikreimmel úgy aludtam,h mindkét oldalamon egy.:)Szerintem a picit tedd az ágyon belülre, a nagyobbat kívülre.
Velem van,hogy mindkettó alszik,van h egyik sem.
Mig a kicsi ujszülött volt,mozeskosárban aludt mellettem a fal mellett,belül. a "Nagy" pedig a másik oldalomon.
11 hó a korkülönbség.
Most már 2 éves a kicsi,3 éves a nagy.Van hogy mindkettő mellém költözik,van hogy egyik csak,és olyan is hogy mindenki az ágyában marad(ez a jellemzőbb). Ha mindkettő jön az ágyba,akkor ugy fekszenek,ahol van hely.
Nálunk a fiú 2,5 éves és még nem mertünk közösen aludni, így apa a fiúnkkal én a lányunkkal (5,5 hónapos) alszunk.
Talán a kislányunk 1 éves korában, bár akkor remélem, hogy a kisfiam már egyedül is fog aludni a szobájában.
2,5 éves a nagy, ő velünk alszik a nagyágyban.
A pici most 9 hós, őt nem merem odavenni, nehogy a nagy megrúgja véletlenül.
Így most az van, hogy este együtt elalszunk hárman (apa,nagy,én) a nagyágyban, a pici pedig a kis rácsoságyban. Hajnalban mikor megébred a pici szopizni, utána én átfekszem a nagylányom ágyába, ilyen kis leesésgátlós, neki vettük, de soha nem aludt benne, szóval odafekszem, és odaveszem magam mellé a picit, és úgy alszunk tovább reggelig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!