Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Beoltatjátok magatok...

Kismamák! Beoltatjátok magatokat H1N1 védőoltással? 22hetes km Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
2009. nov. 8. 18:56
 2/31 anonim ***** válasza:
nem
2009. nov. 8. 19:05
 3/31 anonim ***** válasza:
Nem szeretném,de már egyre jobban idegesit ez a téma,totál bepánikoltatják az embereket.Már most én is ezen agyalok,mi lenne a jó...12+6hetes.
2009. nov. 8. 19:11
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia, egyelore ugy tunik nem oltatom be magam, és a 11 hos kislanyomat sem. Viszont a ferjem es a hugom megkaptak az oltasokat. A szezonalist és a H1n1 ellenit. En 4 orvossal beszeltem errol, engem is nagyon idegesit ez az egesz, mert nem tudom mi lenne a helyes. 16 hetes km
2009. nov. 8. 19:16
 5/31 anonim ***** válasza:
A család holnap kapja az oltásokat, én NEM!!! 13 hetes. Ha a bébimnek vmi baja van, esetleg csak szülés után derül ki, azt SOHA nem bocsátom meg magamnak!
2009. nov. 8. 19:34
 6/31 anonim ***** válasza:
89%
Sziasztok kismamik, ez engem is idegesít, hogy a hírekben mindig rémes dolgokat mutatnak be. Nem merem beoltatni magam, mert csak 10 hetes vagyok, ha már a második trimeszterben lennék, akkor talán be merném oltani magam, de még így is bizonytalan.
2009. nov. 8. 19:41
 7/31 anonim ***** válasza:
81%
Nagy dilemma, pláne azok után, hogy a csapból is a szegedi intenzíven fekvő h1n1-es tüdőgyuszis kismama esete folyik. Én úgy gondolom, hogy amíg a dokim nem mondja azt, hogy javasolja+a férjemmel nem gondoljuk úgy, hogy kellene, addig nem kérek belőle. Inkább a tömeget igyekszem elkerülni, semmi puszilkodás(természetesen a férjemen kívül(-:) még családtagokkal sem, c-vitamin... Majd csak lesz valahogy. Bízom benne, hogy nem lesz semmi gond. 30 hetes kismami
2009. nov. 8. 20:38
 8/31 anonim ***** válasza:

Annyi ilyen kérdésre válaszoltam már... De most erre is. Nem! Én félek. Rengeteg a rémtörténet... De h mi lenne a jobb...

11+4 km

2009. nov. 9. 01:35
 9/31 anonim ***** válasza:
Beoltattam már magam a h1n1 ellen és a sima influenza elleni oltással is.
2009. nov. 9. 08:30
 10/31 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok.23 hetes terhes
2009. nov. 9. 08:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!