Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Beoltatjátok magatok...

Kismamák! Beoltatjátok magatokat H1N1 védőoltással? 22hetes km Vélemények?

Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 18:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok.azért érdekelne ms véleménye is,mert totál tanácstalan vagyok.az apukám megkapta már,a férjem is meg fogja kapni,de olyan kismama még nm szült,aki megkapta volna,ergó,honnan tudjam,hogy nincs-e valami mellékhatása a lányomra nézve???eddig akárhány dokit kérdeztem,egy sem javasolta.a hiradó viszont tele van para-hírekkel....
2009. nov. 9. 09:07
 12/31 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy másik ilyen jellegű kérdésre válaszolt egy kismama, aki már szült. Beadatta magának terhesen, semmi baja nem lett a kislánynak egészséges.Persze nem rábeszéni akarlak, én sem tudom eldönteni...

2009. nov. 9. 09:16
 13/31 anonim ***** válasza:
63%

Nem!

A mellékhatás jelentkezhet évek múlva is, sajnos volt már erre példa a történelemben.

Egyébként hihetetlen, hogy mennyire figyelünk terhesség alatt, no koffein, semmi gyógyszer, hajfestés, csak természetazonos dolgok-----erre 1 csomóan beoltatják magukat egy olyan szerrel, aminek nem ismertek a mellékhatásai, ill. a szövődményei.

2009. nov. 9. 09:52
 14/31 anonim ***** válasza:
Az utolsó mindent leírt asszem...
2009. nov. 9. 14:13
 15/31 anonim ***** válasza:
35%

Valaki már írjon 1 konkrét esetet légyszíves.Mikor hány éve és hol és milyen mellékhatás volt?Mindennel oltatjátok a gyerekeket(kötelező védőoltások)

Tudjátok,hogy abban mi van?Hagyjátok már ezt abba!Felesleges!

2009. nov. 9. 14:34
 16/31 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is felesleges a vita! A kötelező védőoltásokat kiken tesztelték, ha gyerekek kapják?? Minden oltást egereken,tengerimalacokon próbálják ki, aztán kapják az emberek. Aki hajlamos rá, lesznek mellékhatásai, legyen szó akár kanyaró elleni, akár influenza oltásról. De évek nem telnek el a mellékhatás létrejöttéig. A gyerekek sem hetek mulva lázasodnak be a köt. Oltás után.

Nekem 5hetes a kisfiam, mi beoltatjuk magunkat, mert máshogy nem tudjuk megvédeni, csak így. Csak az anyatejen át kaphat védettséget. Nem azért szültem, hogy ne tudjam felnevelni...

Azt sem lehet mondani, hogy a pénz az oka az oltás "reklámozásának", mert a legveszélyeztetettebbek ingyen kaphatják meg.

2009. nov. 9. 18:29
 17/31 A kérdező kommentje:
nos,annyi érv vn pro-,és kontra,hogy nm lettem okosabb...holnap megyek nőgyógyászhoz,és leinformálom őt is....
2009. nov. 9. 21:09
 18/31 anonim ***** válasza:
írd majd meg légyszi!
2009. nov. 9. 23:12
 19/31 anonim ***** válasza:
én is kiváncsi lennék a dokid véleményére
2009. nov. 10. 14:37
 20/31 A kérdező kommentje:
no,kedves kismama-társaim,a dokim álláspontja a következő:BE KELL OLTATNI MAGAM!!!!ha 12 hetesnél fiatalabb "lennék"akkor várni a 2. trimeszterig,de így 22 hetesen kell!!!!a kérdésemre,hogy ő beoltatná-e a terhes feleségét,azt mondta,mindenképpen,sőt,az egsz családa be van oltva a 1.5 éves gyereke is.1 hónapja még mást mondott volna,de mostanra olyan stádiumba jutottak a tesztelések,hogy minimális a kockázat,de baj nagy lehet,ha vírus van,ltás nincs.ennyi......szájhúzva ugyan,de csütörtökön oltatok......
2009. nov. 10. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!