Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Nem, és nem is ajánlom senkinek. Nem egy olyan gyermekkel illetve felnőttel dolgozom, akik az ilyen szir-szar oltások miatt lettek értelmileg vagy mozgásban akadályozottak.
Gyógypedagógus
"tegnap 21:36" microchipes hozzászóló:
Véletlenül nem a kalocsai dózsa suliba jársz?
Bnőm oda jár, és ma mesélte nekem, hogy az sztech tanára is erről áradozott.
Hihetetlen, hogy tanárok hülyítik a gyerekeket...
Aki be akarja magát oltatni, előtte ezt nézze meg!
[link] .com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0& color=&fullscreen=1
20:51 válaszoló
Kecskemétre járok az Áfeoszba.
Úgy látom elterjed a tanárok között ez a marhaság a microchipről. Nagyon állította a tanárom, hogy van ez még mailbe is elküldték, hogy lehet látni a microchipet.....
remélem azért ebből nem akar dogát íratni, hogy megmaradjon bennünk.
Utolsó válaszoló, te miből gondolod, hogy jó ha beoltjuk magunkat? neked mik az érveid. Ha a videót leszólod ami biológiai tényeket mond.
11:31 Nem képzelem magam okosnak. Ha lenne eszed akkor értenéd miről beszéltem. Pont arról, hogy az ember döntse el önállóan, hogy mit hisz el. Ki ez az ember, hogy ilyeneket mond? Miért hiszitek el feltétlen amit mond? Ha nem lenne ez a video, de lenne egy másik, ami arról szól, ugyanilyen stílusban, hogy oltassátok be magatokat, mert meg fogtok halni, meg lebénultok és minden bajotok lesz, akkor azt reklámoznátok és istenítenétek ilyen buzgón. Én csak az önálló gondolkodásra akarlak titeket rávenni és hogy ne csak egyetlen egy videó alapján döntsetek, hanem legalább nézettek utána rendesen. Ez nem érv, hogy "aki be akarja oltatni magát nézze meg ezt a videót".
(Egyébként én se fogom beoltatni magamat, de nem a videó miatt. Én utána néztem rendesen, a 30 évvel ezelőtti járványnak is. És nem egy "akárki" szavai alaján döntök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!