Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beoltatjátok magatokat H1N1...

Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
42%
előző vagyok, a videóban hiszek, de sztem a microchippes dolog marhaság, szal húgyagyú vagyok.
2009. szept. 14. 21:49
 22/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és nem is ajánlom senkinek. Nem egy olyan gyermekkel illetve felnőttel dolgozom, akik az ilyen szir-szar oltások miatt lettek értelmileg vagy mozgásban akadályozottak.

Gyógypedagógus

2009. szept. 15. 02:30
 23/75 anonim ***** válasza:
100%

"tegnap 21:36" microchipes hozzászóló:

Véletlenül nem a kalocsai dózsa suliba jársz?

Bnőm oda jár, és ma mesélte nekem, hogy az sztech tanára is erről áradozott.

Hihetetlen, hogy tanárok hülyítik a gyerekeket...

2009. szept. 15. 15:07
 24/75 anonim ***** válasza:
88%

Aki be akarja magát oltatni, előtte ezt nézze meg!

[link] .com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0& color=&fullscreen=1

2009. szept. 15. 20:51
 25/75 anonim ***** válasza:
87%
Ób*szki már ezzel a rohadt videóval! Miből gondolod, hogy ez nem egy ugyanolyan kamu dolog mint a sertésinfluenza? Miért hiszel benne mindenféle megalapozás nélkül? Ezzel csak azt bizonyítod, hogy neked is ugyanolyan birkaszellemed van mint azoknak akik beoltatják magukat. Nekik is azt mondta "valaki", hogy oltassa be magát és egyből ugranak. Neked is azt mondta "valaki", hogy ne oltasd be magad és egyből ugrasz. Próbálj meg gondolkodni és a saját eszedet használni. Ne ezzel a videóval érvelj.
2009. szept. 15. 21:00
 26/75 anonim ***** válasza:
100%

20:51 válaszoló

Kecskemétre járok az Áfeoszba.

Úgy látom elterjed a tanárok között ez a marhaság a microchipről. Nagyon állította a tanárom, hogy van ez még mailbe is elküldték, hogy lehet látni a microchipet.....

remélem azért ebből nem akar dogát íratni, hogy megmaradjon bennünk.

Utolsó válaszoló, te miből gondolod, hogy jó ha beoltjuk magunkat? neked mik az érveid. Ha a videót leszólod ami biológiai tényeket mond.

2009. szept. 16. 10:15
 27/75 anonim ***** válasza:
75%
Tegnap 21:OO-ás válaszoló: Miért képzeled magad ilyen "okosnak"?
2009. szept. 16. 11:31
 28/75 anonim ***** válasza:
90%

11:31 Nem képzelem magam okosnak. Ha lenne eszed akkor értenéd miről beszéltem. Pont arról, hogy az ember döntse el önállóan, hogy mit hisz el. Ki ez az ember, hogy ilyeneket mond? Miért hiszitek el feltétlen amit mond? Ha nem lenne ez a video, de lenne egy másik, ami arról szól, ugyanilyen stílusban, hogy oltassátok be magatokat, mert meg fogtok halni, meg lebénultok és minden bajotok lesz, akkor azt reklámoznátok és istenítenétek ilyen buzgón. Én csak az önálló gondolkodásra akarlak titeket rávenni és hogy ne csak egyetlen egy videó alapján döntsetek, hanem legalább nézettek utána rendesen. Ez nem érv, hogy "aki be akarja oltatni magát nézze meg ezt a videót".

(Egyébként én se fogom beoltatni magamat, de nem a videó miatt. Én utána néztem rendesen, a 30 évvel ezelőtti járványnak is. És nem egy "akárki" szavai alaján döntök)

2009. szept. 16. 11:49
 29/75 A kérdező kommentje:
hát..köszönöm szépen a válaszokat,még továbbra sem döntöttem el,hogy beoltatom-e magam..addig is a személyes higiéniára és a környezetemre,és az immunrendszer erősítésre jobban figyelek!
2009. szept. 16. 12:47
 30/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Van immunrendszerem, az majd elvégzi a feladatát.
2009. szept. 16. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!