Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Szerintem aki azért nem oltatja be magát mert:
1. chip van benne
2. a higannyal módosítják a tudatát
3. ez egy óriási összeesküvés
4. a vakcina lebénít és zombivá tesz
szóval aki ezt komolyan elhiszi az tényleg ne oltassa magát. Ezért nem kötelező, ezt hívják természetes kiválasztásnak. Hulljon a férgese....
mar elnezest de aki nem ert hozza az inkabb hallgasson. bizonyitott teny h az egyik legfenyegetettebb korcsoport a fiatalok es pont azert mert EROS az immunrendszeruk. ugyhogy a beres csepp nem a megvaltas.
valaki tudja egyaltalan h a legtobb vedooltas mi????? egy feherje!!!! a virusmolekula felszinen feherjek vannak, ez alapjan ismeri fel az immunrendszer. vannak olyan vakcinak amik legyengeitett virusokat tartalmaztak, de a legtobb csak magat a virus feherjet tartalmazza. nincs is benne a virus genomja, ergo NEM FERTOZ mert nincs ahogy. a mellekhatasok a sok xar adalekanyag es tartositoszer miatt lepnek fel.
50-50% -on áll az álláspontom. Ergo vagy beadatom vagy nem :-)) Mert vagy huncutság vagy nem.
ez az állapot - végülis - ideiglenes nemet jelent viszont lehet, hogy megveszem és úgy várok tovább. Túl sok a kételyébresztő tény.
De nézzük tovább, mi van, ha semmi huncutság nincs és mégse adtam be illetve mi van, ha huncutság van és beadtam:
1. Ha nincs semmi összeesküvés és Ukrán szintre emelkedik a járvány, Én viszont nem adtam be magamnak akkor ~2,3% eséllyel kapom el a cuccot és ha elkaptam akkor 2 tíz-ezrelék esélyem van a halálra. Vagyis, ha Ukrán szintre nő a járvány akkor 4,3 milliomod eséllyel meghalok. (Ennél biztosan többen halnak meg forgalmi balesetben mégse marad mindenki otthon.)
2. Ha a vakcina valamilyen mesterséges akármi ami a káromat okozza akkor tutti, hogy eléri a célját, mert aki ennyire előkészítette, az nem bízza a véletlenre.
Meg is győztem magam: 232 558-szor kellene biztosabb legyek abban, hogy természetes járványról van szó és valódi ellenszert kapok, ahhoz, hogy beadjam.
Tehát amíg egy fikarcnyi kétely van bennem addig biztosan nem adom be magamnak. Boccs a hosszú okfejtésért, de magamat meggyőztem :-))
"Szerintem aki azért nem oltatja be magát mert:
1. chip van benne
2. a higannyal módosítják a tudatát
3. ez egy óriási összeesküvés
4. a vakcina lebénít és zombivá tesz
szóval aki ezt komolyan elhiszi az tényleg ne oltassa magát. Ezért nem kötelező, ezt hívják természetes kiválasztásnak. Hulljon a férgese...."
5: Ismerjük az immunerősítő gyümölcsöket és feleslegesnek tartjuk az oltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!