Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beoltatjátok magatokat H1N1...

Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 Középút ***** válasza:
85%

Sok az olyan válasz, hogy "beadattam és jól vagyok" én még nem adattam be és jól vagyok. Egyik legjobb barátom átesett rajta egy hét alatt (akkor nem volt jól) de azóta köszöni jól van. Valószínűleg mindenki jól van kivéve aki épp most esik át rajta...

A szkeptikusokat többen ennek-annak bélyegzik a vakcinát, sokszor kész sci-fit költenek az oltóanyag köré. Ezen mesék többségére részegen se tudnék ráhangolódni, de valami manipuláció bűzlik az ügyben, ami akár egyszerű anyagi érdek is lehet. Sokan emlegetik, hogy Joseph Moshe mikrobiológus augusztus elején már megmondta, hogy az Ukrán Baxter Gyógyszergyárban oltóanyagnak álcázott immungyengitő készítményt készítenek elő. Később bombamerénylettel történő fenyegetőzés miatt rakták börtönbe és mit ad Isten, hónapokkal később pont Ukrajnában tört ki a járvány. Állítólag azonban minden oltóanyag tartalmaz immungyengítőket, hogy a szervezet ne fejtsen ki heves reakciókat ezzel szövődményeket generálva.

A pilisborosjenői Omninvest által kifejlesztett vakcina a WHO (Egészségügyi Világszervezet)által kiváló minősítést kapott és több mint 60 ország tanúsított érdeklődést iránta.

Külön kérdésbe is meg fogom fogalmazni, de tudja valaki, hogy a most elérhető vakcinát hol gyártották? Az Ukrántól elzárkózok, minden külföldit kihagynék, de a hazait szívesen beszerezném.

2009. nov. 14. 11:46
 52/75 werte válasza:
72%

már az első héten beadattam, nem érdekelt hogy véd-e vagy sem! de tény a média nagyon elferdít midnent. Nem az oltásokba haltak bele. Ráadásul a WHO és az angolok szerint kiváló minősítésű a vakcina. Mindenki maga döntse el beadja vagy sem....

Másfelől érdekes hogy aki nem adja be magának 100%os kommentet adnak, aki igen meg max 60-70%. viccesek vagytok!

2009. nov. 14. 14:01
 53/75 werte válasza:
78%

még valami(előző voltam)...

ha megbetegedtek mert nem oltatjátok meg magatok és abban haltok meg, vagy az oltóanyag miatt, akkor nyugodtabban halok meg abban hogy nem rajtam múlott, hanem a vakcinán!

2-3 hete megkaptam és semmi bajom nem volt!

2009. nov. 14. 14:03
 54/75 anonim ***** válasza:
43%
persze hogy beoltattam magam.És lám élek huhu...
2009. nov. 14. 22:06
 55/75 anonim ***** válasza:
56%
én elkaptam a h1n1 et, deh lám keveseb mint egy hét és most is ugyanúgy adja Béla bácsi a karókat földrajzból mint ezelőt... ;)
2009. nov. 17. 15:58
 56/75 anonim ***** válasza:
84%
ez aranyos:)
2009. nov. 17. 16:19
 57/75 anonim ***** válasza:
46%

Persze!

alap

2009. nov. 20. 11:40
 58/75 Középút ***** válasza:
100%

Kedves 11-14 14:01

Én (még) nem oltattam be magam, mégse pontoznak az egekig és már pontoztam le olyan személyt aki a nem beadásról "hirdette az igét"

Viszont röhögnöm kell a "beadattam és élek" beírásokon, sokkal izgalmasabb lenne a "meghaltam" kijelentés :-))

Ha beadatja valaki, ha nem, nagy valószínűséggel túléli így is - úgy is.

Magam részéről annak örülnék, ha mindenki beadatná, mert akkor nekem nem kellene :-)

2009. nov. 21. 08:25
 59/75 anonim ***** válasza:
41%

Kedves előző!

Szomorú ez a fajta hozzáállás, mivel nekem 34 hetes kismamaként azért javasolta az oltást a nőgyógyászom, mert mások nem oltatják magukat...

Pontozzatok le!

2009. nov. 21. 09:52
 60/75 Középút ***** válasza:
77%

Sajnálom Kedves Kismama, hogy rosszul esett a viccem, de ha belegondolsz az orvosod ugyanazt mondta...

Nehogy úgy érezd, hogy érzéketlen vagyok az ügyben, kisfiam alig egy éves és nem felejtettem el az aggodalmat ahogy a nejem terhessége alatt a betegségektől féltünk.

2009. nov. 22. 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!