Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Beoltatjátok magatokat H1N1...

Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 12:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Mikor 30 éve volt ugyanez az influenza, akkoris tömegpánikot csináltak és akik beoltatták magukat az igen nagy részük lebénult vagy mentálisan súlyosan sérült a mellékhatásoktól. A mostani védőoltást sem tesztelték rendesen és abnormálisan hamar készültek el a vakcinák. Hasonló mellékhatásokkal mint a 30 évvel ezelőtti influenzánál.

Miközben ez a betegség semmivel sem súlyosabb egy sima influenzánál, sőt még hamarabb is lehet belőle felgyógyulni.

2009. szept. 14. 13:21
 12/75 anonim ***** válasza:
100%

Semmi esetre sem oltatom be magam!! És, hogy mi miatt pontosan azért amit leírtam az előttem szóló!

Egy EÜ-s.

2009. szept. 14. 13:33
 13/75 anonim ***** válasza:
79%

A H1N1 története erősen hasonlít egy rossz tragédiára, ahol a rossz nyeri el a jó jutalmát, sőt még az életét is...

...majd röhög a markába!

David Icke: A sertésinfluenza egy átverés!

David Icke, brit igazságkutató véleménye szerint a média által agyonreklámozott sertésinfluenza nem más, mint egy jól felépített félelempropaganda azzal a céllal, hogy a védőoltás beadásával széles tömegek egészségét tönkretegyék, s teljes irányítás alá vonják őket. A legfontosabb tehát: SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE FOGADD EL A VAKCINÁT!

Video:

[link]

2009. szept. 14. 13:51
 14/75 anonim ***** válasza:
30%
Ja
2009. szept. 14. 14:14
 15/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2009. szept. 14. 14:16
 16/75 anonim ***** válasza:
100%
nem fogom
2009. szept. 14. 18:05
 17/75 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs értelme. Az influenzavírusok egyik legagresszívebb jellemzője, hogy mutálódnak. Mire hozzád kerül, lehet, hogy már rég rezisztens az oltóanyagra...
2009. szept. 14. 19:56
 18/75 anonim ***** válasza:
88%
nem fogom.. minden evben elkapom az influenzat es kis is heverem.. szerintem azoknak ajanlatos akiknek van valamilyen egeszsegugyi problemajuk pl tudo , sziv betegek, oregek stb....
2009. szept. 14. 21:11
 19/75 anonim ***** válasza:
38%

Sziasztok!

Nekem a bohém tanárom azt állította, hogy nincs is ilyen, hogy influenza és hogy az oltóanyagba microchippek vannak. Amit a nagyok, akik nem a nyers polgárok, hanem a felettünk álló nagyok. Ők irányítani, tudnak minket általa és a halálunkat is beállítják.

amúgy amcsiknál kötelező, aki nem az megy börtönbe, de ugyan miért is?

Ja és azt is mondta, mind húgyagyúak vagyunk, ha megtesszük. Véleményetek?

2009. szept. 14. 21:36
 20/75 anonim ***** válasza:
100%

21:36 Szerintem ez a mikrochip hülyeség. Ennél olcsóbban is tudják szablyozni a népességet. Pár évente kiengednek egy halálos járványt és kész.

Ettől függetlenűl tényleg nem normális aki beadatja magának. Igazi birkaszellemmel rendelkezik és nagyon könnyen befolyásolható. Pontosan ezt akarják felmérni a "Nagyok", hogy hányan veszik be mindazt amit megpróbálnak velük elhitetni.

2009. szept. 14. 21:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!