Beoltatjátok magatokat H1N1 ellen?
Nem.
Mikor 30 éve volt ugyanez az influenza, akkoris tömegpánikot csináltak és akik beoltatták magukat az igen nagy részük lebénult vagy mentálisan súlyosan sérült a mellékhatásoktól. A mostani védőoltást sem tesztelték rendesen és abnormálisan hamar készültek el a vakcinák. Hasonló mellékhatásokkal mint a 30 évvel ezelőtti influenzánál.
Miközben ez a betegség semmivel sem súlyosabb egy sima influenzánál, sőt még hamarabb is lehet belőle felgyógyulni.
Semmi esetre sem oltatom be magam!! És, hogy mi miatt pontosan azért amit leírtam az előttem szóló!
Egy EÜ-s.
A H1N1 története erősen hasonlít egy rossz tragédiára, ahol a rossz nyeri el a jó jutalmát, sőt még az életét is...
...majd röhög a markába!
David Icke: A sertésinfluenza egy átverés!
David Icke, brit igazságkutató véleménye szerint a média által agyonreklámozott sertésinfluenza nem más, mint egy jól felépített félelempropaganda azzal a céllal, hogy a védőoltás beadásával széles tömegek egészségét tönkretegyék, s teljes irányítás alá vonják őket. A legfontosabb tehát: SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NE FOGADD EL A VAKCINÁT!
Video:
Sziasztok!
Nekem a bohém tanárom azt állította, hogy nincs is ilyen, hogy influenza és hogy az oltóanyagba microchippek vannak. Amit a nagyok, akik nem a nyers polgárok, hanem a felettünk álló nagyok. Ők irányítani, tudnak minket általa és a halálunkat is beállítják.
amúgy amcsiknál kötelező, aki nem az megy börtönbe, de ugyan miért is?
Ja és azt is mondta, mind húgyagyúak vagyunk, ha megtesszük. Véleményetek?
21:36 Szerintem ez a mikrochip hülyeség. Ennél olcsóbban is tudják szablyozni a népességet. Pár évente kiengednek egy halálos járványt és kész.
Ettől függetlenűl tényleg nem normális aki beadatja magának. Igazi birkaszellemmel rendelkezik és nagyon könnyen befolyásolható. Pontosan ezt akarják felmérni a "Nagyok", hogy hányan veszik be mindazt amit megpróbálnak velük elhitetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!