Ehez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy aztmondják az oltást ha beadatod attól még elkapod a vírust, de nem lesznek tüneteid ami jó, DE az hogy te attól még fertőzöl z már nem! és ha valameik környezetünkben élő aki nem hisz az oltásban és nem oltatja be magát, majd tőlünk kaphatja el a vírust...a kérdés az hogy melyik a jobb: tudjuk hogy fertőzöl és ne mész közösségbe amíg meg gyógyulsz, vagy nem tudják hogy beteg vagy és egyre több embert fertőzöl meg... (bocsánat a hosszúságért)
2009. nov. 24. 15:21
62/75 anonim válasza:
Ha nem oltatod be magad, és elkapod, akkor is van lapppangási idő (napok), és akkor még nem tudod hogy beteg vagy és közösségbe mész...
Én személy szerint azokat az embereket nem tudom megérteni, akik nem járnak utána a tényeknek, csak a neten összeírogatott hülyeségek alapján döntenek...oltás mellett vagy nem
2009. nov. 24. 17:55
63/75 anonim válasza:
Olvasva a sok elképesztő válaszokat nagyon elszomorodom....
Sokan elmondják, hogy ők milyen erősek...nem tüdőbeteg....ennek tény, hogy örülni kell. Az meg, hogy a vírus nem halálos... de igenis egy egészséges embert is a sírba vihet.
Ha tényleg akarod tudni azt, hogy mi az eddigi tapasztalat a h1n1 vírussal illetve a vakcinával kapcsolatban és beszélsz angolul akkor ajánlom a www.who.com-ot
2009. nov. 27. 17:40
64/75 anonim válasza:
Én nem,de hallottam olyat is,hogy az oltóanyagban higany van.
2009. nov. 28. 09:54
65/75 anonim válasza:
Amennyire nem akartam és elleneztem,olyan gyorsan beadattuk a férjemmel! A gyerekdoki javaslatára,mert most született kisbabánk! Tényleg nem vicc ez az influ-én azt mondtam addig nem hiszem el,ameddig a közvetlen környezetemben nem kapja el vki-a kolleganőm is és a nővérem exjének családja (7-8fő) is elkapta,van aki annyira,h 15kg-ot fogyott!
tisztában vagyok hogy mindenki maga dönti el de ne találjunk már ki hülyeségeket és ezt csak azért mert szépen le lettem oltva azért mert beoltattam magam én hülye...
2009. dec. 1. 16:54
67/75 anonim válasza:
Annak fényében, ami a legutóbbi halálesetekkel történt(terhes kismamák és magzatuk, egyéb betegségben nem szenvedő fiatalok számos országban), én felelősségre vonnám azokat, akik elkezdték terjeszteni, hogy ez az influenza ártalmatlan, és csak anyagi hasznot akarnak a gyógyszergyárak. Ugyanis ezek a bűnözők hitették el sokakkal(talán az áldozatokkal is), hogy ne oltassák magukat, valószínűleg politikai indíttatásból. Ám most, hogy egyre több egészséges felnőtt is meghal, összeomlott az álláspontjuk. Szerintem megér egy feljelentést a dolog.
2009. dec. 2. 08:19
68/75 anonim válasza:
Kedves utóbbi!Engem is ez győzött meg..ma már jeleztem a főnökömnek, hogy mégis kérném...csak essek túl rajta
2009. dec. 2. 10:50
69/75 anonim válasza:
Hazudnak emberek!!!!! Vegyétek már észre!!! És ami tény az az, hogy ha egészséges vagy, és rendesen eszel egészséges kaját építed az immunrendszeredet akkor nem fog levenni a vírus a lábvadról!!!
2009. dec. 3. 16:45
70/75 anonim válasza:
"A H1N1 első magyar áldozata egy 41 éves, szív- és tüdőbetegségben szenvedő férfi volt."
Akkor szerintem nekem semmi szükségem nincs az oltásra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!