Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egyre jobban kivagyok idegileg...

Egyre jobban kivagyok idegileg már fél éve :S Mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Májusban volt abortuszom,de egyre rosszabbul viselem idegileg! Bele gondolok,h pár nap múlva a kezemben tarthatnám...május óta minden este sírva fekszek és amikor egyedül vagyok akkor meg azon gondolkozok,h mi lett volna,ha..Nem bírom ezt a terhet! Nem bírok azóta úgy magamra nézni ahogy előtte,nincsen már annyira boldog és önfeledt pillanatom! Egyre jobban kezdek a párom agyára menni és ezért mind őt hibáztatom,mert őt nem is érdekli a téma és a baba se érdekelte!

Annyira félek attól,h újra terhes leszek hogy egy hónapja minden nap hányingerem van és szédülök és eléggé labilis lett az idegem!

Nem arról szeretnék választ kapni,h miért tettem ezt meg h megérdemlem,mert senki nem tudja,h mi volt az oka!

Segítsetek nekem,h mit csináljak...már nem bírom így az életemet és a párom se akar erről beszélni és nincs kivel megosztanom ezeket a dolgaimat!

Mit tanácsoltok? Mi segítene rajtam?

2010. dec. 8. 22:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek és a segítséget!

Megfogadom a tanácsokat!

Védekeztünk igen 3 évig...de úgy voltam vele,h ha összejön az se baj,mert megtartjuk és felneveljük! Túl naiv voltam és ez lett az ára,amit soha nem fogok elfelejteni és egész életemben megmarad már ez a fájdalom!

2010. dec. 9. 00:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Iszonyatosan sajnálom ami történt:( Próbálj meg túllépni. Ettől nem vagy rossz ember. Így hozta a sors. Te mindent megtettél, de sajnos ez nem csak rajtad múlt.
2010. dec. 9. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!