Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivagyok, elegem van a bébimbő...

Kivagyok, elegem van a bébimből. Van valami megoldás? Kimerültem tőle, aggódok érte, és per pill púpocska is a hátamon.

Figyelt kérdés

5és fél hónapos a fiam, három hónapos koráig minta baba volt. Olyan akiről csak áradozni lehet.

Azonban 2,5hónapja nem áll másból az életünk csak üvöltésből, nyekergésből, üvöltésből nyekergésből.

Egyrészt fogzik, másrészt folyton állna.

A fogzás kivédhetetlen, na de az állás, járási vágy?

Egész nap tartom, mert hát ugye elesik, ha nem támaszkodik valaminek, vagy kapaszkodik valamiben. Ugyanis, ha leteszem, vagy leültetem, ha mondókáznék kb egy sor után bőg. Ha énekelek bőg, ha ringatom bőg ha ez bőg ha az bőg. Csak ha állhat, egész nap. Persze ha valamit meglát vetődik, és ilyenkor engedve, hasra érkezik, olyankor üvölt, és üvölt és üvölt. Az alvásról annyit, hogy 24órából 4et alszik(néha hatot). Beteg vagyok, nem is kicsit. Mára influenzás tüneteim is vannak, ami plusz jó. És a gyerekkel nem tudok mit kezdeni csak üvölt, és üvölt és üvölt. Zenét hallgatunk üvölt, ha az ölembe veszem, és a kezébe kaparint nem neki vaó dolgot, elveszem üvölt. Segítségem nincs, apja most indult el haza, jó ha 9kor haza ér.

Most aludt el a csöpség, mivel jó 15percre hasra tettem, és kiüvöltötte magát, a hasonlét derogál, azért is üvölt.

És már nem bírom. Fizikailag, idegileg, kb sehogy.

És a manókám olyan mintha nem fejlődn, max visszafelé.

Most mit tegyek?

2009. dec. 4. 19:46
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
48%
Énis így éreztem,mert nálunk alvásprobléma volt,születésétől kezdve.Nagyon borzasztó volt,mert ha alutt is max fél órát és ennyi.Én is már kiborultam teljessen,de ez nem jó,mert gyerek ezt érzi.Próbálj meg lehiggadni.Igyál kamilla teát ami nyugtat,vagy Citromfű teát.
2009. dec. 4. 19:52
 2/33 anonim ***** válasza:
5és fél hónapos. Esetleg nem most kezdted el a hozzátáplálást, nem valami ételalleriga állhat a háttérben?
2009. dec. 4. 19:53
 3/33 anonim ***** válasza:

húha....

és ha leteszed a földre plédekre, és raksz körbe játékokat??

nem kéne állnia,még kicsi, az nem lehet, hogy egész nap tartogasd.

egyszerűen rakd le a földre játékokkal, vagy rakd bele pihenőszékbe, hordozóba és vidd magaddal.

de ha tényleg egész nap sír, akkor én elvinném orvoshoz is.

és tényleg sak 4 órát alszik? éjjel mit csinál, sír?

légyszi válaszolj majd

2009. dec. 4. 19:55
 4/33 A kérdező kommentje:

Kapott már babakaját, de túl kevesett, még nem kiegészítés, csak kóstolás. És három hónaposan kezdődtek a gondok.

Akkor még kaja csak és kizárólag a cici volt, gondolatban is.

2009. dec. 4. 19:56
 5/33 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem hagyod.hogy álljon? Maradj mellette,ha elakar esni,akkor fogd meg.A fejlődése ahhoz a ponthoz érkezett,amikor már akar állni.Nem hordozgatnod kellene,hanem szépen magára hagyni az ágyikójában majd vigyáz magára.Azért üvölt,mert nem engeded neki,hogy azt csinálja,amit szeretne.Nem kell annyira féltened,a babák nincsenek üvegből.Ha pedig üvölt,akkor hagyd,hogy sírjon egy kicsit.
2009. dec. 4. 19:56
 6/33 anonim ***** válasza:
72%
Jaj, szegény.Nagyszülő? Senki? Nincs normális védőnő, vagy bárki, akinek jól elpanaszolhatnád? Vagy akivel jól érzed marad, csak egy fél óra feltöltődés is elég lenne. hA MÁS NINCS, EGY BOLT, PÉKSÉG, AHOL NÉHÁNY SZÓT tudnak veled váltani! Nekem segít ilyenkor, hogy gyerekek zsupsz be a babakocsiba, le az utcára, bárhova!
2009. dec. 4. 19:57
 7/33 A kérdező kommentje:

Éjjel, sír, kukucsot játszana, ölben lenne, olyankor édes baba, minden nappal mellőzött dolgot csinálna.

Fogzik, ezzel is vigyem orvoshoz? Olyanhoz, aki a járvány közepén annyit mondott teáztassam, és ha nem múlik el két hét alatt, akkor toljam el hozzá, mikor meg volt fázva, nem azt, hogy kijön megnézni. Azóta kijött a megfázásból.

2009. dec. 4. 19:59
 8/33 anonim válasza:
53%
Nekem 10 hónapos pici lányom van.Ugyaez volt a bajom vele mint neked.Aztán kapott egy bébikompot és mint akit elvágtak volna olyan jó baba.
2009. dec. 4. 19:59
 9/33 A kérdező kommentje:
Félreérthető, nem magától áll, csak lökdösi magát állásba, és keservvel kapaszkodva csimpaszkodva feláll. Ha nem kapaszkodik, egy nem áll fel, álltában meg fejjel a padlóhoz vágódik, ha nem kapaszkodik. Ezért nem akarom, hogy álljon, még.
2009. dec. 4. 20:01
 10/33 anonim ***** válasza:
Jut eszembe, nem lehet, hogy éhes? volt nálunk valami ilyesmi..
2009. dec. 4. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!