Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kivagyok, elegem van a bébimbő...

Kivagyok, elegem van a bébimből. Van valami megoldás? Kimerültem tőle, aggódok érte, és per pill púpocska is a hátamon.

Figyelt kérdés

5és fél hónapos a fiam, három hónapos koráig minta baba volt. Olyan akiről csak áradozni lehet.

Azonban 2,5hónapja nem áll másból az életünk csak üvöltésből, nyekergésből, üvöltésből nyekergésből.

Egyrészt fogzik, másrészt folyton állna.

A fogzás kivédhetetlen, na de az állás, járási vágy?

Egész nap tartom, mert hát ugye elesik, ha nem támaszkodik valaminek, vagy kapaszkodik valamiben. Ugyanis, ha leteszem, vagy leültetem, ha mondókáznék kb egy sor után bőg. Ha énekelek bőg, ha ringatom bőg ha ez bőg ha az bőg. Csak ha állhat, egész nap. Persze ha valamit meglát vetődik, és ilyenkor engedve, hasra érkezik, olyankor üvölt, és üvölt és üvölt. Az alvásról annyit, hogy 24órából 4et alszik(néha hatot). Beteg vagyok, nem is kicsit. Mára influenzás tüneteim is vannak, ami plusz jó. És a gyerekkel nem tudok mit kezdeni csak üvölt, és üvölt és üvölt. Zenét hallgatunk üvölt, ha az ölembe veszem, és a kezébe kaparint nem neki vaó dolgot, elveszem üvölt. Segítségem nincs, apja most indult el haza, jó ha 9kor haza ér.

Most aludt el a csöpség, mivel jó 15percre hasra tettem, és kiüvöltötte magát, a hasonlét derogál, azért is üvölt.

És már nem bírom. Fizikailag, idegileg, kb sehogy.

És a manókám olyan mintha nem fejlődn, max visszafelé.

Most mit tegyek?

2009. dec. 4. 19:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

án most teljesen ledöbbentem....

milyen betegséged van? ez most komoly???? nincs remény?

2009. dec. 6. 16:38
 32/33 A kérdező kommentje:

Egy 80éves két infarktusos embernek jobb állapotban van a szive. A vezető képessége napról napra gyengül, ami műtétet lehetne végezni, már az sem segítene.

Elsőre azt mondták csak a stressz és a kimerültség miatt ájulok el, túl fiatal vagyok szív gondokhoz, utána pánikbetegségre tippeltek, csak mikor majdnem megállt a szivem vettek komolyan, talán három éve az első tüntetek után még lett volna esély, mára csak remény, hogy lesz még holnap.

DE legalább a picur most már jól viselkedik:) alvás közben kukackodik, és forog az ágyában(nem hasról hátra és fordítva:), majd kiváncsi leszek, mikor "szorul be" megint, és ébred fel.

2009. dec. 7. 03:46
 33/33 anonim ***** válasza:

Szia! Köszönöm, hogy megosztottad velünk a gondodad!

Nagyon szeretnék segíteni neked!! Tudok valamiben?

Több orvosnál is voltál? Mi a pontos diagnózis?

Ilyenkor összeszorúl az ember szíve, ha belegondolok a helyzetedbe és a babára. Ne haragudj a sok kérdésért, de ilyenkor egyfajta segíteni kényszert érzek magamban. Soha nem lehet tudni ki mivel tudna segíteni. És örülök, hogy a kicsi jól van.

2009. dec. 7. 18:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!