Mi lehetne erre a megoldás? Már teljesen kivagyok!
A kisfiam 5-kor kel már hónapok óta és úgy érzem most purcantam ki tőle. Persze kelek én is, már 10 órára készen van az ebédünk és olyan 11 és dél körül teszem le aludni, ilyenkor alszik 2-3 órát. Sokszor én is alszok ilyenkor de van hogy csak ebben az időben tudok takarítani nyugodtan így elmarad a pihenés. Estére úgy kipurcanok hogy amikor őt letesszük 8-kor rá kb. fél órára én is megyek aludni. A párom sokszor 7-re ér haza, együtt vacsizunk, ő megfürdeti a manócskát majd letesszük aludni és van kb fél óránk hogy megbeszéljük a kivel mi történt aznap, majd megyek én is fürödni és aludni. Nagyon rendes a férjem nem panaszkodik, néha azért megemlíti hogy mennyire hiányzok neki, de nekem már nagyon kimerítő ez a helyzet és hiányzik az esti összebújás, a testi kapcsolat. Ez csak úgy kivitelezhető ha én tudatosan erőt veszek magamon és ilyenkor tudunk összebújni.
Kérlek segítsetek ki hogy oldja meg ezt a szitut? Azt már próbáltuk hogy később rakjuk le aludni hátha később kel kel a fiúnk de nem kelt később, sőt kialvatlanabbul kelt. Olyan mintha lenne benne egy pici óra és minden nap pontosan ugyanakkor ébred. Szóval rájöttem hogy magamon kéne változtatnom de nem tudom miből merítsek erőt?
2 éves a gyermekünk.
Szia!
Segíteni nem tudok, csak együtt érezni. Az én fiam is 2 éves és a korán kelése sírba visz. Ugyanez van nálunk pontosan, csak ő éjjel még kel is, sokszor mellettem alszik csak vissza. Én is várom a csodát. Nálunk a testi kapcsolat szinte megszűnt, mert annyira fáradt vagyok, hogy a hátam közepére sem kívánom. Kíváncsi vagyok mások mit írnak.
Próbáljátok a délutáni alvást kitolni vagy ha reggel felkel, bújjon még be közétek aludni. Ha van külö szobája és ott tévé, akkor rakjatok be neki mesét vagy ami leköti.
Amőgy ha ez vigasztal, idővel kinövi. A később altatást mennyi ideig próbáltátok? Mert 1-2 nap alatt nehéz átállni még egy felnőttnek is, de egy hét után már csak javul a dolog.
ha nálunk 5kor kel akkor átmegyek a szobájába a nagyágyra és együtt visszaalszunk
ha én nem tudok visszaaludni egész nap game over vagyok. ő van hogy 5 perc alatt, van hogy egy óra alatt de mindig visszaalszik
Köszönöm mindenkinek a hozzászólását! A reggeli visszaaltatást minden nap próbáljuk, de nem megy. Volt hogy másfél órát feküdt közöttünk vagy én feküdtem be mellé az ágyba de csak forgolódik ide oda és nem tud elaludni.
Tv-t bekapcsolom neki de 5-kor még adás sincs. :-(
Marad a DVD amit már unalomig nézünk. Ez van. Ha bárkinek van még ötlete szívesen várom!
Szia!
Az én fiam, mikor ilyen korán kelt mindig éhes volt, nem lehet hogy nálatok is ez van???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!