Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Annyira kivagyok már. Van...

Annyira kivagyok már. Van megoldás?

Figyelt kérdés

sziasztok.

az a szitu hogy k_rvára elegem van a miteszeres bőrömből..valami igazán olcsó 1000 ft alatti tonikot nem tudtok ajánlani..ma is sírtam miatta nem vagyok csúnya lány és úgy érzem ronda vagyok így :(

reggel amikor felkelek félek belenézni a tükörbe..a kinyomom tiszta piros lesz és másnara nem múlik el.kozmetikushoz nem megyek.

az élesztős pakolásról annyit hogy egyszer a barátnőm kipróbálta és az egész arca égett bepirosodott miatta,és ezért énsem merem kipróbálni.. :(

16/L

2010. nov. 13. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem nagyon van megoldás a clean&clear tonikok nekem beváltak és az alapozó jó barátom.
2010. nov. 13. 18:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van pár, igazán én se tudok velük mit csinálni néha szoktam készíteni kamillás pakolást ami kiszárítja az arcbőrt és nem lesz olyan zsíros hatású , gőzölni is szoktam vele és sokkal szebb és üdébb lesz a bőröm tőle. Próbálj ki pakolásokat ,nekem be vállnak. Am én magamnak szoktam csinálni, de sok jó van Dm-ben is jó áron.
2010. nov. 13. 18:48
 3/7 Placsa ***** válasza:
Nekem se váltak be volt egy ily korszakom.A kamillát megpróbálható de ez hormonális szóval nem hiszem hogy sokat segít sztem egy jó minőségű alapozót vegyél 2-3 ezer forint púderral de világosat.Hidd el fog múlni ha kinövöd ezt a korszakot.Ha meg tényleg ez se segí megcélozhatsz gy bőrgyógyászt is.Ő adhat valami tuti kenőcsöt vagy vaamit ami rendberakja a hormonháztartásod.
2010. nov. 13. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Fabulon tini tonik is nagyon jó, de teljesen eltűnni nem fognak!
2010. nov. 13. 20:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen de már bocs de hülyeség alapozót ajánlani agy problémás bőrre akármennyire drága és jó minőségű is az, sztem is menj el bőrgyógyászhoz.
2010. nov. 13. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz. Utána pedig használj bőrradírt. Sajnos nem fog elmúlni nagy valószínűséggel...majd ha már nem fog annyira zsírosodni a bőröd..pár év múlva...
2010. nov. 13. 23:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Rendszeresen tisztítod az arcodat? Nem nagy dolgokra gondolok, mert ennyi idősen nem szabad drasztikus kencéket használni, de egy arclemosóval nem árt áttörölni reggel és este. Ez lehet olcsó is. Utána egy tonik. Heti egyszer arcradír.

pl. ezt a termékcsaládot kipróbálhatod:

[link]

Ja és az étkezésre is figyelj. Kerüld a túlzottan fűszeres, zsíros ételeket. Igyál sok vizet.

és ezt is kipróbálhatod:(lenmag)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2010. nov. 14. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!