Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket nem idegesit fel...

Titeket nem idegesit fel orbitalisan ha valaki allandoan elkesik? (Nem 5 perceket)

Figyelt kérdés

A hugom ilyen. Nincs olyan alkalom, hogy idoben megerkezzen, 15-20-30perceket is kepes kesni es van, hogy az esoben varok ra. Az egyetemrol is allandoan elkesett, mindenhonnan ahova nem gyalogolni kell, egyszeruen ha mar villamosra vagy buszra kell szallnia akkor ezer szazalek, hogy elkesik.

Szerintetek ez nem hatalmas bunkosag? Nem ertem azokat az embereket akik allando jelleggel elkesnek. Ennyire nehezetekre esne idoben erkezni?

2018. szept. 7. 13:03
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
79%

Nekem egy 22 éves munkatársam volt ilyen (én 25 vagyok).

Az elején nem, de később állandóan elkésett, nem egyszer 10-20 perceket. A főnök is már csak a fejét tudta csóválni, annyira katasztrófa volt a srác, ráadásul a munkában is állandóan késett az elintézni valókkal, mert annyira lassú és "kényelmes" volt.

Mondanom sem kell, ki is lett rúgva.

Én ugyanúgy nem tolerálom az állandóan elkéső embereket. Nagypapám is ismerte ezt a "szép" mottót, hogy "mindenhonnan elegánsan késnünk kell 10 percet", ő erre azt mondta, hogy az ilyen emberekre mindig elegánsan rávágta az ajtót, hogy ha 10-20 perceket késnek akkor már ne is jöjjenek. Volt, aki tanult belőle és többet nem késett el, volt aki besértődött és azóta úgymond nem ismeri a nagypapámat.

Szerintem az egyik legbunkóbb tulajdonság, mindig mindenhonnan elkésni. Én az ilyenekhez nem asszisztálok, hogy bejelentgetem, hogy "jaj hát ő jön, csak késik mert blablabla". Aki ennyire nem képes soha sehova időben odaérni, az viselje ennek a következményeit.

2019. márc. 4. 13:07
 52/54 anonim ***** válasza:
65%

Engem is idegesít. Szerintem az egyik legpofátlanabb dolog indokolatlanul mindig várattatni a másikat.

Apám nővére ugyanez a kategória. Mindig mindenhova későn esik be, mindig a legutolsó pillanatban kezd el mindenhova készülődni, utána meg persze mentegetőzik mindenkinek. Mostanában sehova sem hívják már meg, mert senki nem fog rá minimum 30-40 percet feleslegesen várogatni.

A gimnáziumban nekem is volt ilyen tanárom, akit emiatt ki is rúgtak. Minden órájáról elkésett, általában 10, gyakran 20-25 perceket, mindezt indokolatlanul, emiatt az anyaggal jól le is maradtunk.

2019. márc. 7. 17:02
 53/54 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj hogy itt mindenki "orbitálisan ideges" ennél a kérdésnél. Nekem is vannak olyan rokonaim, akikre mindig várni kell, némelyik még a repülőt is képes lekésni. De ha csak későn indulunk el miatta fagyizni vagy bárhová, akár 1 óra múlva, mert olyan fáradt hogy képtelen összekaparni magát, bevallom őszintén én nem vagyok orbitálisan ideges. Mert megértem és szeretem a rokonaimat, barátaimat. Alkalmazotti jogviszonyban persze más a helyzet, mert ott nem lehet megértésre számítani.
2019. márc. 7. 18:32
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Zavar, de akiről tudom, hogy ilyen azt így is kezelem.

Viszont senki nem szólt arról a későről aki olyat ír, hogy "mindjárt ott vagyok", esetleg "5, 10 perc és ott vagyok". fél óra múlva megint ezt mondja, aztán sokszor lehet még el sem indult, amihez pl 20 perc csak az út és 5 perc múlva ott lesz...

Ez az inkább zavaró kategória, aki az igazat nem képes bevallani, ha már kések akkor megmondom, hogy csak X idő múlva érek oda, de nem hitegetem 5 percekkel.

Nameg a "feltartottak" kifogások, nem lehetett szabadulni X személytől aki belekezdett a beszédbe.

Érdekes én ha siettem mindig megtudtam szabadulni ilyenektől, hogy "most nem érek rá dumálni mert várnak majd máskor" és megyek dolgomra.

2019. ápr. 24. 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!