Jogosan vagyok kiakadva, hogy a tesóm állandóan hazahoz valami betegséget?
Figyelt kérdés
Nem, én nem voltam az elmúlt két hónapban szinte sehol.
Ő meg mindenhonnan hazahoz valamit a kollégiumból. Már elegem van. Állandóan lázas és herpeszes vagyok.
2018. febr. 3. 09:43
1/21 anonim válasza:
Attól hogy nem mozdulsz ki otthonról még simán lehetsz beteg. Levegőben is terjednek a bacilusok. Nem biztos hogy a tesód miatt betegedtél meg. Ezért szerintem egyáltalán nem jogos a kiakadásod.
A herpesz mindenkiben benne van csak nem mindenkinél jelenik meg. Valószínűleg gyenge az imunrendszered és ezért ne a tesódat hibáztasd.
2/21 anonim válasza:
vegyél maszkot mint az orvosok ha zavar
4/21 anonim válasza:
A herpesz nem a tesód miatt van, ha csak nem smárolsz vele. Le van pukkanva az immunrendszered, azért vagy mindig beteg.
5/21 anonim válasza:
ÉS? Mit vársz, hogy majd azért nem jár haza, mert te ennyire gyenge immunrendszerrel rendelkezel? Szedjük vitamint
7/21 A kérdező kommentje:
Nem a herpesz azért jön ki, mert lázas vagyok.
Az meg, neki gyenge az immunrendszere, ő beteg állandóan és fertőz.
2018. febr. 3. 10:12
8/21 anonim válasza:
A tied pedig tökéletes, bivalyerős, hiszen te nem betegszel meg. Ugye? Akkor miért is a kérdés? Ja, hogy te is megbetegszel, mert xar az immunrendszered
9/21 anonim válasza:
ha beteg lenne, nem lenne a koliban...
10/21 A kérdező kommentje:
Ehyetemi koliból nem zavarják haza... És igen, nem betegednék meg, ha nem prüszkölni, köhögne, fogna össze mindent.
2018. febr. 3. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!