Allandoan beteg vagyok es antibiotikumot irnak fel havonta 1 kurat biztos csinalnom kell sajnos. Volt h probaltam anelkul lekuzdeni a betegseget de aztan mar 1 hete kisem birtam kelni az agybol es akkor feladtam. Mit tegyek hogy ez megszunjon?
Vigyázz!
Nem feltétlenül tudják kimutatni a fogászati gócokat.
És a fogászati gócok pontosan ilyen durva dolgokat tudnak csinálni mint amit leírsz.
A gócok működését a tudomány ma még nagyon nem ismeri. A fogorvosok többsége csak zárójelben beszél róluk...
Nagy kockázat és nagy lemondás de lehet hogy beszélned kellene egy értelmes fogorvossal a problémás fogak kihúzásáról. Nekem is volt olyan gócos fogam amiről nem tudtak megállapítani semmit. (Majd nem meghaltam miatta) Nem voltak hajlandóak kihúzni, én csaptam az asztalra hogy ki kell húzni és a bajok megszűntek.
Tegyük hozzá hogy gócok lehetnek urológiai területen is, így én innen természetesen semmi biztosat nem mondhatok neked! Keress meg egy olyan szakembert, akivel erről értelmesen lehet beszélni, mert a gócokról az orvosok egy része tudomást sem hajlandó venni, mivel a tudomány a működésüket még nem tárta fel.
Sok sikert!
#4 folyt.
Ha a koronás fog alá van szuvasodva az is tud ilyen fertőzési gócot csinálni és azt röntgennel sajnos nem tudják kimutatni mivel a korona eltakarja.
A mandulamat kelett kivetetni, elkepeszto h egyik orvos se
mondta pedigattak a verkepemet... elmentem egy maganorvoshoz, azt mondta meg nem latott olyan allapotban
mandulakat mint az enyem.... azonnal ki kelett venni... a mandulaim miatt kepzodott ellenanyagbol olyan sok termelodott, hogy legyengitette az immurendszeremet, 1-2 ev mire normalis szintrekerul.
ez okozott sok problemat, a fogaimmal kapcsolatban is.... soha tobbe
nem megyek sztk-ba. 5 orat varakoztatnak felirnak vmi kapszulat amitol megszarabbul leszel leseszarjak
miert mesz
oda.... jarjon sztka ba az akinek ket anyja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!