Jogosan vagyok kiakadva, hogy a tesóm állandóan hazahoz valami betegséget?
Nem, én nem voltam az elmúlt két hónapban szinte sehol.
Ő meg mindenhonnan hazahoz valamit a kollégiumból. Már elegem van. Állandóan lázas és herpeszes vagyok.
Lehet, hogy az a baj, hogy túl sokat vagy otthon és elsatmyult az immunrendszered. Azok akik nagy közösségben élnek és mindennap megkapják a napi baci adagjukat ritkán betegek. A gyakori betegségnek lehet oka az egyoldalú táplálkozás (vitaminhiány) is. Egyebekben: gyakran kell szellőztetni, a tisztaságra fokozottan ügxalni.
Annak is érdemes lenne egy kivizsgálással utána nézni, hogy a herpeszen kívül milyen fertőzés lappang benned? A herpesz egymagában nem feltétlenül okoz lázat
Nem kidobni akarom, de azt elvárhatnám, hogy legalább figyeljen oda, mosson kezet, ha megfog valamit, ne szórja szét a zsepijeit. Csak ennyi, lehet így is elkapnám, de...
Szellőztetni nem lehet apám miatt, mert nem azért fűtünk, annyira ki van akadva rá.
Jogosan, igen!
Miért nem tud szépen egyedül belehalni a betegségekbe, mint mindenki a középkorban!?
A TE immunrendszered szerinted milyen?!
Egy kalap fos, különben nem kapnál el mindent.
Ciki... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!