Nővérem miért panaszkodik állandóan, hogy kövér?
Folyton nyavalyog, hogy milyen kövér (165cm@85kg), de soha meg nem mozdulna. Életében nem sportolt, pedig annyi lehetőség lenne rá.
Az édesség minden mennyiségben jöhet neki. Valamelyik nap kaptunk lagzis tortát és egy ültő helyében 4 szeletet bevágott. Mellette viszont egy szem zöldséget meg nem enne.
Tegnap is kiakasztott. Eljött velünk vásárolni és végig arról beszélt a ruhaboltban, hogy nem talál magának semmilyen ruhát, meg mindenben gusztustalanul néz ki. Már nagyon unom, attól félek egyszer jól beolvasok neki.
21 éves
Nem értem,eddig miért nem mobdtad el neki amit gondolsz?
Lehet pont arra lenne szüksége.
Te sportolsz? Esetleg elhívhatnád magaddal egyszer, hátha megszereti..
Sajnos az édesség kemény dolog.. Én is rengeteget ettem, és néha nagyon nagyon nehéz elcsábulni, és ott hagyni őket a boltban a polcon, de megéri. :)
Szerintem is szembesítsd.. Mert ha meg is sérted, és el törik a mécses, lehet észre veszi, hogy változtatni fog, és ha az elején haragszik, meg is fogja köszönni..
Pedig ha már ő is ezt gondolja magáról akkor igazán megmozdulhatna, és nem kénne annyit zabálnia. Persze ne is vonjon meg magától mindent, inkább mozogjon, mert mint írtad soha nem mozgott és bizony ő mozgáshiány miatt hízott el, túls ok kalóriát vitt be, nem dolgozta le, szervezete raktározza a semmiért.
De ez csak is rajta múlik, neki kell eldöntenie hogy le akar fogyni vagy sem.
akaszd ki. kontrázz rá, hogy "igen nővérkém, te egy dagadt állat vagy, nézd a habtested, folyik a háj mindenütt, hogy bírsz így tükörbe nézni?"
had fájjon neki, hátha észbe kap vagy elkapja a verseny szellem, hogy majd én megmutatom neked, hogy nem úgy van. az ő érdekében tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!