Titeket nem idegesit fel orbitalisan ha valaki allandoan elkesik? (Nem 5 perceket)
A hugom ilyen. Nincs olyan alkalom, hogy idoben megerkezzen, 15-20-30perceket is kepes kesni es van, hogy az esoben varok ra. Az egyetemrol is allandoan elkesett, mindenhonnan ahova nem gyalogolni kell, egyszeruen ha mar villamosra vagy buszra kell szallnia akkor ezer szazalek, hogy elkesik.
Szerintetek ez nem hatalmas bunkosag? Nem ertem azokat az embereket akik allando jelleggel elkesnek. Ennyire nehezetekre esne idoben erkezni?
19: Még mindig az "együtt megbeszéltük" részleteire, körülményeire vagyok kiváncsi, most már harmadszor kérdezem, de nem vagy hajlandó válaszolni.
A családnak csakúgy, mint neked, kevés köze van ahhoz, mikor alszik, miből él. Vonulj már ki a húgod intim szférájából!
A csaldnak igen is (vagyis a szuleimnek) van koze mert beloluk el, es naponta hallgatom a ballhet, de elkoltozni persze nem tud.
Az idopontot pedig mar csak direkt ugy beszeljuk meg, hogy o mondja, mi az ami neki jo, ne hogy en parancsolgassak. De ha sajat maganak sem tud megfelelni akkor az eleg kellemetlen.
Tegnapi pelda: ramir, hogy 1kor otthon lesz utana talalkozhatunk mert kabatot akar venni. Mondom jo gyere a Westendbe akkor. Kerdezem tole, hogy neki mikor jo. Mire leirja, hogy 2:30ra ott lesz. Mondom randben, addigra en is odaerek.
2:30kor ramir, hogy nem-e lehetne 4kor (1,5val kesobb talalkozni) mert hogy o meg nem smikelte ki magat mert megnezett egy sorozat reszt.
En megmondtam neki, hogy ennyit nem vagyok hajlando ra varni, hazamegyek, majd elmehet egyedul ha elkeszult. Ebbol is vita lett.
Nem idegesít.
Én is késős vagyok, 10 perc belefér nálam.
Annál többet nem szoktam késni én se.
Megértelek, én késni is utálok meg ha másik fél késik, azt se szeretem.
Megoldás? Az eredeti időponthoz képest fél órával előbb beszéld meg vele a találkát. Vagy késs te is, de közben gondolj arra, hogy mivel ő késik, te nem, mert te PONT időben érsz oda :D
Ismertem ilyen embereket én is. Engem is idegesít, de általában hamar rövidre zárom a problémát, néhány ilyen alkalom, és nem várom meg többet.
Volt olyan, hogy én vittem szívességből autóval egy kollégámat dolgozni reggelente. Minden egyes napon késett, hívott a megbeszélt időben, hogy "jaj már megyek, máris indulok" stb.
Pár ilyen alkalom után szóltam neki, hogy holnaptól vagy ott leszel a megbeszélt időben, vagy nem foglak megvárni. Jó, jó, ott lesz - mondta. Nem volt ott, 2 percet még vártam is, aztán mentem dolgozni.
Hívott kicsit később, mondtam, hogy eljöttem. Ő kétségbeesve: de most akkor ő mit csináljon?! Így már nem ér be a munkahelyre! Mondtam, hogy sajnálom, ez van.
Jól el is késett, majdnem kirúgták.
Továbbiakban ott volt időre.
#22: "Tegnapi pelda: ramir, hogy 1kor otthon lesz utana talalkozhatunk mert kabatot akar venni. Mondom jo gyere a Westendbe akkor."
Na én itt pl. másképp reagáltam volna. Eleve megmondtam volna, hogy nem megyek vele kabátot vásárolni.
Mintha mazochista lennél, hogy újra meg újra belemész olyanba, amin bosszankodsz. Te pl. ebben az esetben komolyan azt hitted, hogy pontos lesz (vagy mondjuk 10-15 perc késéssel megúszod)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!