Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Titeket nem idegesit fel...

Titeket nem idegesit fel orbitalisan ha valaki allandoan elkesik? (Nem 5 perceket)

Figyelt kérdés

A hugom ilyen. Nincs olyan alkalom, hogy idoben megerkezzen, 15-20-30perceket is kepes kesni es van, hogy az esoben varok ra. Az egyetemrol is allandoan elkesett, mindenhonnan ahova nem gyalogolni kell, egyszeruen ha mar villamosra vagy buszra kell szallnia akkor ezer szazalek, hogy elkesik.

Szerintetek ez nem hatalmas bunkosag? Nem ertem azokat az embereket akik allando jelleggel elkesnek. Ennyire nehezetekre esne idoben erkezni?

2018. szept. 7. 13:03
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
27%
Ami viszont marhára idegesít, ha megbeszélünk egy időpontot pl, 2 óra, erre az illető háromnegyedkor már ott dekkol, és ha én pontosan megérkezek 2-re, akkor már k. ideges, hatalmas a feje, és úgy nézrám mintha keresztbe le akarna nyelni. Na, ez a bunkóság. De hatalmas.
2018. dec. 23. 21:23
 42/54 anonim ***** válasza:
42%
A másik irdatlan bunkóság pedig, ha ugyanez az ember rengetegszer elkésik, vagy akár nem jön, lemondja, de ha egyszer véletlenül ott van negyed órával a megbeszélt időpont előtt, akkor mindenki álljon vigyázzba. Tehát, az zavar ha valaki semmibe veszi a másik embert, és csak saját magával van elfoglalva. És ez nem azon múlik, hogy valaki késett e vagy nem, hanem hogy miért késett, szólt e előtte, és hogy tuskón viselkedik e avagy sem.
2018. dec. 23. 21:28
 43/54 anonim ***** válasza:
14%
Az is zavar ha köcsögök nem tudnak szöveget értelmezni. Pl, mondod valakinek hogy délután mész. Erre 12.00.01 másodpercre vár, mert az neki délután. És hasonlók. Szerintem azok az emberek akik ezen idegeskedni akarnak, azok úgyis fognak. Nem lehet ebben megakadályozni őket. Hiába érsz oda bármikor, akkor ő majd előbb megy fél órával, és kitalálja hogy úgy illik.
2018. dec. 23. 21:32
 44/54 anonim ***** válasza:
19%
Különben meg ezt kb csak a gyakori kérdéseken lehet leírni. Olyan tuskó módon rangsorolják az embereket későkre-nem későkre, hogy már mindenki előre retteg az ilyen hajcsároktól, tehát a rutinosak már jó előre bebiztosítják magukat. Ezért szidják a későket, hogy nehogy azt higyje valaki hogy ők maguk késős emberek. Sajnos, szóval a gyengébbek kedvéért érdemes egy kicsit morogni a késősökre, nehogy azt higyjék te késel. A másik hogy el is felejtik. Pl, te odaérsz időben, de a másik késik, nem ér oda, és ezért nem tudtatok bemenni valahová, akkor az marad meg benne hogy nem sikerült valami, miatta biztos nem, tehát miattad. Így fog emlékezni az eseményre. Ezeket kell megelőzni egy kis marketinggel.
2018. dec. 23. 21:50
 45/54 anonim ***** válasza:
22%
Látom, megérkeztek a frusztrált, nagyfejű emberek, akiknek az egyetlen jó tulajdonságuk, hogy soha nem késnek (vagy ha igen akkor megmagyarázzák hogy ők mégse késtek). Általában aki arra büszke, hogy ő soha nem késik, sokan mások meg mindig, azok ezen kívül semmiféle jó tulajdonságot, képességet nem tudnak felmutatni. Pl ahol dolgoztam cégnél, a 2 öreg titkárnő. Mást se csináltak egész reggel, csap stopperrel a kezükben álltak a bejáratnál, hogy valaki fél 8-ra vagy háromnegyedre érkezik (8-ra kellett) :) Azok akik így működnek, megmagyaráznák, hogy mi az ami miatt ez kialakult bennük?
2018. dec. 24. 14:26
 46/54 anonim ***** válasza:
37%
Bocs kérdező, a tesód lehet hogy már túlzásba viszi a késést, de azokat nem értem akik már akkor idegesek, ha valaki nem ér oda az időpont előtt jóval.
2018. dec. 24. 14:45
 47/54 anonim ***** válasza:
22%
Most komolyan, lepontoztátok a 34-es válaszolót is? Milyen undorító emberek vagytok ti? Kitüntetésnek veszem ezek után, ha az itteni ökrök lepontoznak engem ennél a kérdésnél. Ilyen emberektől egy nagy dicséret, ha nem értenek egyet velem, szeretnék erre a válaszra is nullást kérni, attól a legalább 5-6 embertől aki egy nagy nulla emberileg, de itt tobzódik ennél a kérdésnél :D
2018. dec. 31. 14:00
 48/54 anonim ***** válasza:
100%
Zavar ha valaki ok nélkül és mindig késik, és nem érdekli ha várat. Az nem zavar ha valami miatt nem tudott odaérni, és meg tudja mondani miért, és Ő szeretne pontos lenni, de nem jött össze. Általában pontos vagyok, de néha közbejön valami és kések, olyankor nekem még sokkal rosszabb mint annak aki vár. Munkahelyről nem kések, vonatot nem késtem le soha, de ha túl zsúfolt a napom, van hogy nem tudom megmondani előre mikor tudok pontosan odaérni. Pl munka után egy találkozóra.
2019. febr. 23. 15:25
 49/54 anonim ***** válasza:
100%

Az állandó késés a nemtörődöm, szétszórt és a másokra meglehetősen tekintetlen életvitel jele. Főleg, ha az illető elnézést sem kér. Jellemzően az állandó késők vannak vérig sértve, ha nekik kell egyszer várniuk másra.

Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valaki rám még annyira sem képes tekintettel lenni, hogy legalább szól, hogy késik, vagy hogy nem csinál a késésből rendszert, akkor én sem leszek az illetőre tekintettel. Ha késik, nem várom meg. Ha megsértődik, felháborodik, így járt.

Személyes tapasztalat:

El akartam egy könyvet adni, amiért jelentkezett is valaki. Megbeszéltem a lánnyal egy időpontot. Előtte írtam, hogy oké-e, eljön-e a könyvért. Semmi válasz, pedig megnézte az üzenetet. Órákig semmi, majd közölte, hogy most nem ér rá, találkozzunk máskor. Megint időpont, megint nem írt, majd megbeszéltük, hogy 15:00-kor találkozunk. Odamentem, nem volt ott, 16:30-kor jön az üzenet, hogy sajnálja, de közbejött valami.

Ráírtam, hogy "oké", és eladtam a könyvet egy másik érdeklődőnek, aki érdekes módon tudott 5 percnyi időt erre szánni.

Másnap megint Írt a lány, hogy mikor tudnám a könyvet neki odaadni. Mikoz megmondtam, hogy eladtam másnak, kiakadt, hogy bunkó vagyok, meg csak szívatom, stb. Közöltem a bunkóval, hogy pofátlanság időpontokat egyeztetni csak úgy passzióból, majd a másikat órákig váratni, mert 5 percet nem bír ilyen semmiségre rászánni.

Nem írt vissza, letiltott.

Őszintén, aki ennyire nem képes a saját életében az időt kontrollálni, az nem tudom, hogy mit vár a másiktól. Felőlem annyit késik, amennyit akar, de az én nem hagyom, hogy az én drága időmet rabolja ezzel, mert nekem is van jobb dolgom, mint valakire feleslegesen várogatni, főleg, hogy még egy "bocs" választ sem kapok érte.

2019. márc. 4. 09:32
 50/54 anonim ***** válasza:
74%

Én sem tudnék olyannal együtt élni, vagy kapcsolatot tartani,aki ezt csinálja.

Mindig a variálás, zárt rendezvényen szólni kell miatta, hogy "majd egyszer csak jön a kezdés után", "engedjék be, ne zárják ki"...

Ha valamit megbeszélünk, akkor biztos, hogy otthon felejti, mert "annyira kellett rohanni", ha nem lenne minden időre pontosan percre kiszámolva neki és nem közvetlenül az indulás előtt állna neki olyan dolgoknak, amikre egész nap lett volna ideje, akkor nem történt volna ez...

Nem lehet egész életben arra hivatkozni, hogy "jajj hát a munka", hétvégén is ezt csinálta, amikor nem volt munka, nyugdíjasként is ezt csinálja...

2019. márc. 4. 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!