Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Nagyon hiányzik az életemből...

Nagyon hiányzik az életemből egy testvér. Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

17 éves egyke lány vagyok. Vér szerinti testvérem biztos, hogy nem lesz már. Kiskorom óta már-már beteges módon hiányolok egy testvért (öcsit vagy bátyót).

Voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan dolgoztátok fel?

2018. jún. 4. 15:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gondolj bele milyen jó lesz,amikor a szüleid mindent kizárólag neked vesznek meg,ha felnőtt leszel,az elindulásban,stb.

Ne,irigyeld,nincs mit irigyelni benne.

Sokkal nehezebb annak akinek vannak testvérei.

Általában megy is a civakodás ki mit kap..

2018. jún. 5. 04:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Van két báttyám de komolyan mondom, mintha nem is lennének. Elötözött a nagyobb már vagy 10 éve, mikor még kicsi voltam de komlyan mondom, hogy megszoktam, hogy nincs és elfeledtem miért jobb egy tesó, mint egyedül.

Másik tesóm meg egy szótlan ember, kommunikáció a zéró közöttünk mikor elmegy 1-2 hétre melózni és hazajön 1 hétre, se barátnője se haverja 0 életcél.

Na szerinted kinek jobb?

2018. jún. 5. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!