Ti megnéznétek?
Figyelt kérdés
A tesóm megvette azt a telefont amit ajánlottam neki mert én is azt szerettem volna megvenni viszont én szeretném megnézni , a kezembe venni hogy mekkora milyen a kialakítása satöbbi ezt viszont nem engedi. Segítettem neki hogy jó telefont vegyem a pénzéért ne úgy mint az előzőnél .
Szerintetek titokban megnézzem vagy ne?
2018. máj. 31. 22:06
1/7 anonim válasza:
Hàny évesek vagytok? :) Amúgy menj be egy üzletbe és ott biztos megfoghatod, megnézheted!
2/7 anonim válasza:
Titokban ne nézd meg! De elmondhatod neki, mennyire rosszul esik, hogy tíz percre sem engedi, hogy megnézd, mikor te segítettél kiválasztani. És ha a jövőben segítséget kér tőled, emlékeztetheted erre az esetre.
3/7 anonim válasza:
Igen, megnézném, de nem a tesómnál. Hanem egy üzletben. Amúgy legközelebb légyszi használj vesszőt, mert igy eléggé ömlesztett a mondanivalód.
4/7 anonim válasza:
Ez, hogy nem engedi kézbe venni, ez rettentően óvodás szint. Meg az is, hogy titokban meg akarod tapizni.
5/7 anonim válasza:
Ahogy írják bemész akármelyik üzletbe és megnézed.
6/7 anonim válasza:
na ez marha jó! :D:D
-képzeld! vettem egy telefont amit mondtál!
-tényleg? megnézhetem?
-nem! ez az enyém!
-naaa! léccci! léccci!
-nem!
:D:D:D:D:D
7/7 anonim válasza:
A tesó féltékeny a telóra? Attól fél, hogy a kérdező meg fogja táplálkozni nokedlivel vacsorára vagy csak elgurult a gyógyszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!