Hogyan dolgozzam fel a gyászt?
Szerintem keress fel egy pszichológust. Veszteni valód nincs vele, és talán jobb is ha kibeszéled magadból a fájdalmakat.
Részvétem :(
Mindenképp jó, ha felkeresel egy pszichológust. Nem fogja felgyorsítani a gyászt, de segíteni fog neked a feldolgozásban.
Őszinte részvètem és kitartást kívánok ezekben a nehéz időkben!
Én is elveztettem a bátyám, 18 évesen egy balesetben.
Tesóm mindig nagyon életvidám volt, sosem volt egy rossz perce se, mindig röhögött ő tartotta össze a családot is. Halálakor mi egy estet rendeztünk, hogy megemlékezzünk róla, meghívtuk a haverjait, barátnőjét, és persze a család volt ott, tartottunk egy nagy beszélgetést, ahol mindenki elmondta a legjobb pillanatát amit átélt vele, a JÓRA EMLÉKEZTÜNK csak arra... voltunk vagy 40-en és nagyon megható volt, segített feldolgozni, hiszen ő sem akarhatná máshogy. Az tartja mai napig bennem a lelket, hogy van valaki aki onnan fentről ŐRANGYALKÉNT vigyáz rám, és persze jól röhög mikor hugica valami hülyeséget csinál.
Gondolj arra, hogy Ő mit akarhatna, azt hogy tönkretedd az életed a sírással? Nem hiszem...
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!