Hogy dolgozzam fel, hogy anyám nem köszöntött meg gyereknapon? Milyen, ha egy családban valaki csak kapni akar, de adni nem tud?
engem se köszöntött meg.
nálunk ez nem olyan nagy ünnep, bár tudom, hogy ismerősöknél a szülők ilyenkor elviszik kirándulni vagy a kedvenc kajájukat csinálják ilyenkor a gyereknek.
szóval én nem lepődtem meg, hogy nem köszöntöttek meg.
lehet, hogy csak elfelejtette anyukád?
de jo neked :( hogy te csak nem kaptal semmit
ha en megtehetnem torolnem az osszes letezo unnepet amin ajandekozni kell
engem nem erdekel ha emiatt eletem vegeig egyedul maradok de karacsonyt meg szilvesztert kizarolag magamnak tartok azon kivul az osszes letezo unneprol nem fogok tudomast venni
nem lesz se szulinapom se nevnap se gyereknap se anyak se apak napja nem lesz valentinnap es meg sorolhatnam
en orulnek a helyedben hogy a szuleim annyival lerendezik hogy nem vesznek rola tudomast
Gyerekkoromban semmi ilyesmi nem volt.
Mi tegnap vízibiciklizni voltunk a gyerekekkel és a húgommal, aztán piknikeztünk. Nem gondolom, hogy valami nagy ajándékra van szükség ekkor, inkább valami élmény. Mondjuk mi minden ilyen napot, kivéve karácsony, így töltünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!