Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 8. hónapban vagyok, van már...

Emmatibi kérdése:

8. hónapban vagyok, van már egy 2 éves kislányunk, párom bejelentette, hogy 8 napra elmegy horgászni. Nekem nem tetszett, hogy ebben az időszakban nem mellettem, mellettünk akar lenni. Kinek mi erről a véleménye?

Figyelt kérdés
Most vagyok 2. terhességem 8. hónapjában, van már egy 2 éves kislányunk. Párom most szólt, hogy Ő mint minden nyáron 1szer elmegy 8 napra horgászni. Egyébként is el szokott menni mostanában is 1-2-3 napra, amit nem bánok, de ehhez nem tudtam jó képet vágni, összevesztünk. Kiváncsi vagyok, hogy másoknak, mindenkinek, bárkinek mi erről a véleménye? Köszönöm!
2015. máj. 27. 14:47
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
41%
nincs segítséged? fekvő beteg vagy? esetleg közben más teendőid is vannak? Persze személye válogatja van aki simán felnevel 5 gyereket más meg 1-el is szenved, de nem hiszem hogy attól mert terhes lettél a feje tetejére állt a világ.és nem a 9. hónap vége felé ment el horgászni szóval kicsit túl hisztized a dolgot.
2015. máj. 27. 14:53
 2/49 anonim ***** válasza:
47%
Miért ne mehetne? Mert te éppne terhes vagy? Érdekes gondolkodás...
2015. máj. 27. 14:54
 3/49 anonim ***** válasza:
43%
Menj vele
2015. máj. 27. 14:56
 4/49 anonim ***** válasza:
48%
Ha a 8. hónapban menne, azt nem bánnám. A 9. viszont már necces.
2015. máj. 27. 14:57
 5/49 anonim ***** válasza:
48%

Gondolom elérhető lesz számodra vészhelyzet esetére, és nem kell otthon maltert hordanod....

Nem tudom ezeket a dolgokat kívülről nehéz megítélni, de ha eddig is elment akkor most miért ne menne, ha nálad semmi egészségügyi probléma nincs?

2015. máj. 27. 14:58
 6/49 anonim ***** válasza:
88%

Van aki segítsen neked? Ha igen, akkor szerintem nem gond, ha elmegy, bármikor oda tudsz neki telefonálni.

Remélem azért neked is van lehetőséged lelépni olykor és egyedül, vagy a barátnőiddel kipihenni magad.

2015. máj. 27. 14:59
 7/49 anonim ***** válasza:
38%

A terhesség nem betegség, hanem állapot. Nem értem, miért gondolják úgy manapság a terhes nők, hogy ők különbek bárkinél is, azért mert épp gyereket várnap?! Lehet, hogy most újat mondok, de több milliárd nő megtette már ezt.

Kezed-lábad megvan, levegőt egyedül is tudsz venni, hadd menjen szerencsétlen párod horgászni.

28N

2015. máj. 27. 15:00
 8/49 anonim ***** válasza:
18%
ha pl. túrázni, lovagolni stb menne, azzal nem lenne semmi bajom... de mekkora hülyeség már a horgászás, én is ideges lennék...
2015. máj. 27. 15:01
 9/49 anonim ***** válasza:
58%
Én sem örülnék neki, bármikor szülhetsz és akkor mit csinálsz? Menjen horgászni jövőre, ennyi áldozatot nyugodtan hozhat a családjáért.
2015. máj. 27. 15:02
 10/49 anonim ***** válasza:
42%
és ha bármikor szül , akkor is a férj mit tud csinálni? max imádkozik a váróteremben, vagy a szülőszobán ,de érdemleges segítséget nem tudna adni.
2015. máj. 27. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!