8. hónapban vagyok, van már egy 2 éves kislányunk, párom bejelentette, hogy 8 napra elmegy horgászni. Nekem nem tetszett, hogy ebben az időszakban nem mellettem, mellettünk akar lenni. Kinek mi erről a véleménye?
Jogos a kiakadás! Alapból minden héten elmegy horgászni pár napra, és most amikor szükséged lenne rá lelépne 8!!! napra? biztos, hogy horgászni megy?
bocsi a kérdésért, de annyira fura, hogy szinte alig van otthon mert vagy dolgozik vagy pecázik.
A babához pedig sok boldogságot!:)
azért kíváncsi lennék, az itteni válaszadóknak hogy állna a szájuk ilyen esetben...
az én férjemnek eszébe sem jutna ilyen...
"először csak beszélgettünk róla, és vita lett belőle, ahogy ez szokott lenni mindenkinél :)"
Hát nem tudom, nálunk nem, de te tudod...
jajj, de poénos direkt félreérteni a választ... a kérdező arra írta, hogy ELŐSZÖR beszélgettek, UTÁNA lett vita... nem arra, hogy minden beszélgetésből vita lesz.
Ha meg nem direkt értetted félre, akkor nincs miről beszélni...
46-os! Mindenkinek más a temperamentuma! Szerintem elég ritka hogy két ember soha nem vitatkozik! Ti ilyenek vagytok, sokan nem ilyenek. Ennyi! Az hogy nálatok valami (akármi) valahogy van nem azt jelenti hogy csak és csakis úgy normális!
Kérdező sikerült már dűlőre jutnotok a pároddal?
Nagyon helyes, gratula :)
Ez mindenképp jó, hogy nem rohantok egyből elválni mint manapság sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!