8. hónapban vagyok, van már egy 2 éves kislányunk, párom bejelentette, hogy 8 napra elmegy horgászni. Nekem nem tetszett, hogy ebben az időszakban nem mellettem, mellettünk akar lenni. Kinek mi erről a véleménye?
Gondolom nem Kanadába megy lazacozni, pár óra alatt az ország egész területéről haza lehet érni. Fél nap alatt a környező országokból is.
És csak 8. hónapban van a kérdező, gondolom nem veszélyeztetett terhes....Nem értem mi a gond
Én is összevesztem volna vele... Basszus, azért a válaszokon kiakadtam, nem egyedül van otthon terhesen, hanem egy kétévessel!!! Tudjátok, milyen lehet egy kétéves gyerek??? Mélységesen sajnállak, kérdező, hogy ilyen férj jutott. Nincs elég bajod, még el is húz 8 napra!
És ki fog vigyázni a nagyra, ha neked eljött a szülés ideje?
A kommentekből kirí a hímsovinizmus.
A férj megtette kötelességét, hozzásegített a második gyerek jöveteléhez. Már más gondja nincs, majd csak szülés után lesz ok a panaszra, hogy nem tud pihenni (stb) a csecsemő miatt.
Így teheti a várandósságot terhességgé.
emmatibi nem ír arról, hogy van-e segítsége, bizonyára van. Jómagam akkor sem hagynám ennyi időre szórakozásom miatt asszonyom. Nem uszításképp, de a kérdező helyében én is kiakadnék.
"pár óra alatt az ország egész területéről haza lehet érni."
jah addig meg ha esetleg beindulna a szülés (koraszülés lenne) visszatartja hogy vigyázzon a 2 éves gyerekre.
mi is több mint 300 km-re lakunk tőlük! igaz pár óra alatt onnan is odaérnek addig meg...
igen régen is volt ilyen, meg régen a nő napokig csak feküdt gyermekágyat! Ezt nagyanyám mesélte! Volt olyan aki fel sem kelt és úgy meszelték ki a szobát hogy a gyerekágyas anyukát húzogatták az ággyal szóval ami 50 évvel ezelőtt volt meg ami most van azt ne hasonlítsuk össze sztem! Egy dolog a szükség egy másik meg az hogy dönt hogy márpedig ha törik ha szakad ő akkor is horgászni megy 8 napra!
szal szerintem jogosan akadtál ki!
Lehet nyomni kedveseim a pirosat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!