Mit csináljak? Bejelentette a 18 éves lányom, hogy együtt akar élni egy másik lánnyal, s otthonról elköltözik?
18 éves, nem tehetsz semmit.
Mindenki a saját hibájából tanul.
Engedd el, had próbálja meg, tartsa fenn magát!
Előbb utóbb hazaköltözik, ha nem lesz mit ennie, nem tudja magát eltartani, és Legalább majd megbecsüli az otthont!
Én is 18 évesen menten el külföldre dolgozni, érettségi után!
Anyuék nehezen engedtek el, de így utólag belátták jól tettem, nyelvet tanúltam, dolgoztam, takarítottam, kerestem, még őket is segítettem, találkoztam a párommal, aki a férjem lett miután haza jöttűnk, megalapoztam a jövőmet!
hülye poén, de nagy igazság ha belegondolsz: legalább nem lesz terhes ilyen fiatalon
aztán később kiderül, hogy komolyan gondolja, vagy "fellángolás", az érzékei félreértelmezése volt és marad a fiúknál
Szia! Az a gondod, hogy fiatal, vagy hogy egy lánnyal akar együtt élni? Ez utóbbi azt jelenti egyébként, hogy szerelmes egy lányba?
Szerintem azzal semmi gond, hogy 18 évesen el akar költözni, ha el tudja magát tartani. Nekem sokkal aggasztóbbnak tűnik az az általános tendencia, hogy harmincon túl is a szüleikkel laknak a „gyerekek”.
Az pedig, hogy elmondta neked, ha egy lányba szerelmes, szintén jó szerintem, mivel azt jelzi, hogy megbízik benned… hacsak nem direkt idegesíteni akart, de azért nem feltételezem, hogy rossz lenne alapból a kapcsolatotok.
Nyilván nehéz neked, de annak van igaza, aki azt írta, ha tiltod, csak „adod alá a lovat”…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!