Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Mit csináljak? Bejelentette a...

Mit csináljak? Bejelentette a 18 éves lányom, hogy együtt akar élni egy másik lánnyal, s otthonról elköltözik?

Figyelt kérdés
Vissza szeretném tartani, mivel még fiatal.
2012. nov. 28. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos nem teheted.Joga van hozzá mert már nagykorú.Nem durván és bántóan elmondhatod neki a véleményed,és hogy félted őt.Tiszteletben kell tartani az ő döntését,és ezt hangoztatni kell neki.Mondd el neki,hogy Rád mindíg számíthat,és hogy nagyon szereted.Kérd meg,hogy ha bármi gondja ,baja van jelentkezzen.Nem lehetsz könnyű helyzetben.Próbáld magad túl tenni ezen.Nekem kicsi még a lányom,de biztos én is kétségbe esnék,ha ilyennel állna elém.De erőt kellene vennem magamon az biztos.Kitartást!
2012. nov. 29. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
Számomra az a meredek, hogy egy leszbikus lányról a "problémás gyerekek" kategóriába rakta fel a kérdést a kedves Kérdező. Jó, hogy nem hívod betegnek ezért.
2012. nov. 30. 01:54
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Miből gondoljátok hogy leszbikus?

Én suli után 20 évesen mentem albérletbe de egyedül 3 állás mellett is nehéz volt. Így egy barátnőmmel együtt mentünk nagyobb lakásba. Dolgoztunk, önállósodtunk, buliztunk, pasiztunk.

2012. nov. 30. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Fogadd el és értsd meg. HA leszbikus akkor fogadd el és támogasd mert erre van a legnagyobb szüksége.
2012. nov. 30. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

11:28 Abból a kérdésből gondoljuk, amit az édesanyja írt le: "Miért pont egy nő kell neki?"

Ebből azért nem az jön le, hogy "csak" összeköltözni akar egy barátnőjével, mert jó buli és olcsóbb is a közös albérlet két fiatal csajnak.

Együtt akar élni valakivel, aki történetesen azonos nemű vele.

Kérdező, én azért ahhoz ragaszkodnék, hogy megismerjem a lányom választottját. Szerintem ez neked is természetes lenne, ha a lányod azt közölte volna, hogy összebatyuzik egy férfival. Lehet, hogy te is könnyebben túltennéd magadat a megrázkódtatáson, ha tudnád ki az illető, hány éves, hogy néz ki, hogy viselkedik a lányoddal.

Megakadályozni nem fogod tudni, de ha nem úgy kezeled ezt a dolgot, mint valami szégyenteljes titkot, akkor lehet, hogy a lányod is meggondolja magát. Vagy ha nem, akkor is könnyebben hazatalál majd, ha mégsem úgy alakul az élete, ahogy elképzelte.

2012. dec. 1. 00:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Legyel megerto , igy nem fog kizarni az eletebol. Lehalabb vmenmyire tudod majd figyelemmel kiserni, hogyan alakul az elete
2021. ápr. 6. 00:53
 17/17 anonim válasza:

bar ez eleg regi kerdes, en is azt javasolnam hogy legyel vele megerto es kommunikaljatok, a legfontosabb hogy nyitottan allj hozza es hallgasd meg

maskulonben valoszinuleg ha nagyon elszant akkor csak osszepakol egy este es ott hagy magadra, elszakitja a koteleket es boldogan eli a kis eletet tovabb

2021. ápr. 19. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!