Mit csináljak a babysitter lánnyal, mert ma kiderült, hogy egy másik lányt is felengedett a lakásunkra és együtt tévéztek?
És képesek voltak egymást megcsókolni a teraszunkon!
A szomszéd már evvel várt minket. Kész tébolyda! Hát hogy lehetnek ennyire buták?
Szerencsére semmi baja, de a vegyszeres szekrényt sikerült kinyitnija. remélem nem evett vagy ivott valamit belőle. Pedig gyerekzár van rajta, de valahogy kinyitotta. Ezeket a lányokat nem is érdekelte semmi sem. Szivesen adtam, volna nekik egy-egy pofont! Kár hogy elmulasztottam!
Hol itt a felelősség???
Sajnos csalódtam benned, nem hagyhatom hogy a gyerekemre vigyázz, mert nincs felelősség érzeted. Ez volt az utolsó napod itt. Szia.
- de de megígérem.
Nem ebben a témában nincs második esély ! Szia.
Nem értem miért kérdezted, a válasz neked is egyértelmű.
leszbikus és mégcsak a gyerekedre se figyel, - mi lett volna, ha sósavat önt magára pl. - te meg pénzt adnál neki...hát tudod ki. Azonnal ki kellett volna dobnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!