Nagyon hiányzik az életemből egy testvér. Hogyan dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
17 éves egyke lány vagyok. Vér szerinti testvérem biztos, hogy nem lesz már. Kiskorom óta már-már beteges módon hiányolok egy testvért (öcsit vagy bátyót).
Voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan dolgoztátok fel?
2018. jún. 4. 15:00
1/12 anonim válasza:
Nincsen olyan barátod, akire testvérként tekintesz?
(Sajnos feldogozni nem tudom hogyan lehetne, max. ilyen barát általi erős kötődéssel.)
2/12 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok...Feldolgozni nem lehet esetleg elfogadni :/
3/12 anonim válasza:
Evvel én is így vagyok. 24L
Idővel elfogadod majd.
Én pont ezért (is!!!) szeretnék mindenképp több gyereket. Hogy a kisfiamnak ne kelljen egykeként felnőni.
4/12 anonim válasza:
Úgy, hogy ha lenne testvéred semmi garancia nincs rá, hogy olyan lenne mint ahogy elkèpzeled. Lehet teljesen más lenne mint te, és nem jönnétek ki jól.
5/12 anonim válasza:
Ugyan így vagyok
Csak annyi különbséggel hogy nemkem van tesóm, pont egy 17 éves lány
De sajnos nem szoktunk találkozni
6/12 anonim válasza:
Nekem van testvèrem és csúnya ilyet írni, de bár ne lenne. Én pont ezért fogok csak egy gyereket vállani, mert pontosan tudom, hogy milyen egy rossz testvér.
7/12 anonim válasza:
Ideologizálsz egy testvéri kapcsolatot, gondolom, nincsenek barátaid, és unatkozol is. Magadnak kellene megtalálni azokat a hobbikat, elfoglaltságokat, amikkel a számodra szükséges társaságot biztosítod, illetve kiépíteni azokat az emberi kapcsolatokat, amelyekre szükséged van. A barátaidat magad választod meg, a testvért nem, és elhiheted, sokkal több rossz testvérkapcsolat van, mint ahány jó, és inkább adj hálát az égnek, hogy egyke vagy.
8/12 anonim válasza:
Nekem sincs testvérem, szerencsére! Hálát adok az égnek, mert mindenhol azt látom, hogy a testvérem gyűlölködnek, pontosabban mindig jó testvér-rossz testvér párosokat látni. Vagyis azt, hogy az egyik testvér igazságos, jólelkű, a másik pedig gátlástalanul kihasználja és megpróbálja a szülőkkel kisemmiztetni, irigyli, gyűlöli. Alig láttam még olyan családot, ahol nem ez lenne az ábra! Annyira kiábrándító. Nem beszélve a szülők "egyiket jobban szeretem, mint a másikat" igazságtalanságáról. Tele van ezekkel a Gyik is. Hát én örülök, hogy kimaradtam ebből, már csak azért is, mert én lennék a szenvedő fél, ugyanis sem irigy, sem anyagias nem vagyok.
10/12 anonim válasza:
Egyke vagyok, de van egy olyan barátnőm, akit testvéremként szeretek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!