Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?
Figyelt kérdés
Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.
Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.
2018. ápr. 25. 21:22
61/61 anonim válasza:
Sokan nem egészen értették a kérdés lényegét. :D Itt nem arról szólt a szitu, hogy választani kell a tesó ballagása meg egy nyaralás között és jaj de nehéz, hanem arról, hogy a tesó ballagása volt az alapbeállítás, amire a nyíltan rosszindulatú barátnő direkt szervezett programot. Itt nem egy szuper, komoly kapcsolatról van szó felnőtt, együttélő emberek között, a bátyó csaja még annyi idős sincs, mint a kérdező... messze áll az még a saját élettől meg a családalapítástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!