Hogy alakult a kapcsolatod a testvéreddel, miután elment egyetemre?
10 éves voltam amikor elment egyetemre, most 12 vagyok. Nagyon megviselt, hogy nem láthatom minden nap. Szörnyű volt, hiszen nagyon jó testvérek voltunk, és még vagyunk is. :) Különösebben nem változott a kapcsolatunk, csak nem láttuk annyit egymást. Ugyanúgy szeretjük egymást, mint azelőtt. :)
12/L, a bátyám pedig 23/F
Ránk nagyon pozitívan hatott.Bátyám és köztem 6 év van.Amíg itthon lakott ő is,addig nagyon rosszba voltunk,folyton veszekedtünk,verekedtünk.Nagyon nem szerettük egymást.Amikor elment,rendeződött a kapcsolatunk,sokkal jobba vagyunk.Nagyon szeretem őt(gondolom hozzá tesz,h már én is idősebb vagyok).Nővéremmel mindig jóba voltunk,viszont most,hogy elment,talán még jobba vagyunk.Jobban tudjuk értékelni az együtt töltött időt :P :)
17/L
En voltam a bátyámmal a gólyatáborában is. Mondjuk mi csak féltesók vagyunk, viszont amióta megszülettem, azota velünk élt, apám elso fia, de a válás utan anyámmal meg velünk maradt.
Nekunk jo a kapcsolatunk, 3 evvel idősebb nalam, o az egyetlen akiben megbizok, ez nem fog változni
18f
Köztem és nővérem közt 3,5 majdnem 4 év van.
Régen míg mindketten itthon voltunk addig nagyon rossz kapcsolatunk volt. Tehár napi 2 összeveszés az alap volt de volt több is.
Mikor elkerült javult annyival, hogy hétvégente mikor itthon volt akkor lecsökkent a 1,5 napi 1 vitára... De az is csak akkor ha jobban összevoltunk zárva.
Mikor neten beszéltünk/beszélünk akkor már elvagyunk.
Most szeptemberben ment el Szegedre a nővérem (19), mi Bp. mellett lakunk. Kicsit még új a helyzet.
Nem sok minden változott, talán nyugisabb lett az élet, hogy nem veszünk össze minden nap, sőt talán jobb is lett a viszonyunk, jobb arc amikor itthon van, vagy telefonon keresztül. :D
Amúgy kicsit hiányzik is, nem tudok neki beszámolni mindenről, akkor amikor akarok.
Van jó, de van rossz oldala is a dolognak.
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!