Mit tennél a testvéreddel vagy a helyzettel mit kezdenél, ebben az esetben?
Adig nem tudjatok eladni mig ki nem fizetitek a 400.E ft tartozàst,eztbis kettotoknek kell kifizetni!!!!!
Ha mind 2 neven van az inagtlan eladakor mind 2 lairasa kell!!!! Ne hagyd magad kisemizni es csak ajandekba odadni tobb szaz ezret vagy milliot..mahoz a hazhoz mind 2 joga van!!!!
Sztem keres es ugyvedet ani csak teged kepvisel es o fel tud vilagositani hogyan tudsz nyertesen ki jonni ebbol...... ugyanis nem biztos hogy ami van ugyved kozosen nem e igert a tesod nagyobb osszeget az ugyvedbek ha ö jobban kijone ebbol a laksabol mint te .... csaj azert irom ezt mert mar halottam ilyenrol...... es ami az ingatlanba van butor stb....az is fele fele aranyban megyen... ha elvite a te reszedril is....akkor az lopasnak minösül!!!!! Temelem tudtam neked segiteni!
Sok szerencsėt!!!
Aranyos egy tesó..., de ismerős a szitu.
Kérdés hogy letudsz e vele ülni beszélni normálisan (per felesleges, évekig tart és még ha nyertek is kikészültök tőle). Ha igen akkor mondjad neki hogy felesben fizzessétek ki a tartozást, vagy mégjobn esetben az övé lehet minden ingóság de akkor ő fizesse ki a teljes tartozást.
Ha nem lehet vele megegyezni akkor fizesd ki a tartozást és soha többet ne talalkozz vele, mert a tesód nem szeret. Ha szeretne nem tenne ilyet. Párom öccse hasonló mint a te tesód. Amint lehetett elhúzta otthonról a csíkot, az egyedül maradt apósomat mi gondoztuk és amikor meghalt akkor jött öcsi hogy húzzunk albérletbe mert ő visszaakar költözni.. miközben már van egy háza és persze kifizetni nem akarta a párom. Elmentünk ügyvédhez és ott végre rájött ez így nem fog menni (nem volt pénze hogy kifizesse a párom részét) és belement hogy kifizessük őt de addigra mindennek elhordott minket a faluban, azt terjesztette hogy mi kiakartuk semmizni. Utána amikor minden lezárult akkor meg csodálkozott hogy a párom mondta neki hogy innentől többet nem akar vele találkozni. Hányadék emberek.
Kereshetsz ügyvédet aki segíthet de ha nem tudtok megegyezni akkor per lesz a dologból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!