Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?
Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.
Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.
Most látom, hogy a 3.kommentbe önzetlent írtam önző helyett.
Amúgy 7es: ha pl. szülinapom lenne, vagy egy fellépés (ami még életem során remélhetőleg még sok lesz) azt mondanám, hogy menjen, lesz még találkozásra való alkalmunk, de nálunk is az ilyen ünnepek nagyobb hangsúlyt fektetnek. Unokabátyámék is képesek külföldről hazajönni "csak egy ballagásra". Eddig mindenben a bátyám mellett álltam.
Én mindenképpen a tesóm ballagására mennék. Abból egy van az életben, Prágába bármikor lehet menni.
Ez a barátnő igencsak önző, hisztis csajszinak tűnik, aki azt hiszi, hogy körülötte forog a nap.
A bátyád egy ökör. Már bocsánat. Gondolom halálosan odavan a kis fiatal csajáért, és még a szakadékba is belesétálna, ha a suna azt kérné tőle.
A szállást sikerült töööök vééletlenüüüül lefoglalni a ballagásod idejére, és vajon kinek a kártyájával fizettek? Hm hm...
A kedves barátnő egy igazi, aljas, számító kis kígyó, akinek az a célja, hogy teljesen elmarjon mindőtöket a sráctól. Eléri, hogy szépen összevesszetek, hogy a csávó őt válassza, hozzá menjen az összes fizetése, ti meg mentek a levesbe.
Persze ha csak utalást tennél rá a bátyádnak, hogy éppen kvára kihasználják, azonnal te lennél az önző, irigy, féltékeny kis tesó, aki csak kavarni akar, szóval nincs is értelme erőlködnöd...
Csak a tesódon múlik a dolog. Ha nem teljesen hülye, és még időben észreveszi, mit művelnek vele, akkor ki fogja dobni a szukát és szépen bocsánatot kér majd tőletek.
Ha teljesen hülye, hát, akkor majd 3-4-5 évente 1x találkoztok, amikor őfelsége misszpi**a megengedi.
Ja, az nem derül csak ki, hogy Prága volt előbb vagy a ballagásos infó. Ha az utóbbi, a bátyád egy nyomor, hogy képes lenne nyaralni menni, a szállást is vissza lehet mondani, a pénz nagy részét biztos visszaadják.
Ha meg előbb foglaltak, minthogy tudták volna... Na az már szívesség, hogy lemondják és akkor meg megérteném a csaj hisztijét.
Ez a lány olyan "Megyeri Csilla-féle nő" lehet. Fú bakker, el tudom képzelni.
Tesód helyében biztos, hogy a húgom ballagásán lenne a helyem.
Akik kérdezték, hogy mi volt meg előbb, a ballagás dátumát már szeptember első heteiben (ha nem 1.-jén) tudni lehet. Gondolom nem most jelentette be a kérdező, hogy ja, amúgy jövő héten ballagok.
Egyértelmű lenne számomra, hogy a húgot választom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!