Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha testvéreddel jó a kapcsolat...

Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?

Figyelt kérdés

Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.

Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.

2018. ápr. 25. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
14%

"És nem próbálna elszakítani a családomtól."

Abban így egyetértek hogy mivel a csaj még 18, a bátyád 21 gondolom még nem házasok vagy valami. Én 21 vagyok és a párom is. De úgy gondolom hogy amikor két ember szereti egymást, és összekötik az életüket, akkor onnantól kezdve az lesz az "első számú családja". Tehát ballagás ide vagy oda, ha nekem lesz férjem és gyerekem, akkor nagyon rosszul esne, ha a férjem a testvérét választaná a felesége és a gyereke helyett.

2018. ápr. 30. 15:16
 52/61 anonim ***** válasza:
37%
Ha a csaj nem verne ekkora hisztit még megérteném, oké nekem nem volt egy fú de fontos dolog a ballagás, ha szépen leülne velem hogy tényleg nagyon sajnálja de már akkor lefoglalta mikor nem tudták mikor lesz a ballagás, a szállás nem visszatéríthető pedig tényleg szerettek volna ott lenni azt mondom oké, így jött ki, majd megnézik videón, de most ezen vinnyogni hogy jaaaaj nem is szereti, meg kényszeríted, hát bakker, ha ekkora hülye p...a akar lenni hát tegye, de egyedül...
2018. ápr. 30. 18:37
 53/61 anonim ***** válasza:
6%

Csak én maradtam le róla vagy tényleg nem tudjuk hogy előbb lett e lefoglalva a szállás/utazás?

Mert mindenki azzal jön, hogy jajj, a ballagás dátumár mennyivel előrébb lehet tudni. Hát mi se tudtuk meg azért fél évvel előtte. :D És ha hamarabb lett lefoglalva, úgy hogy a csak nem tudott róla, és tesód se mondta neki, akkor nem tudom őt hibáztatni.

2018. ápr. 30. 18:51
 54/61 A kérdező kommentje:
Hát ezt a prágai túrát úgy 2 hete mondta vagy mikor. Szóval most, nem félével ezelőtt. Mi szinte minden dátumot tudtunk év elején, még ha nem is pontosan, de saccra tudtuk mi mikor.
2018. ápr. 30. 19:31
 55/61 anonim ***** válasza:
90%
Igazából én még azt is elfogadnám ha kiment a fejükből, komolyan, kulturáltan sokmindent meg lehet beszélni velem,de ez a hiszti amit a kisasszony lenyom ez valami iszonyat kontrollmániás ribizlire utal, nyugodj meg majd ha összeköltöznek akkor is el fogja játszani ha egyáltalán meg akar látogatni.
2018. ápr. 30. 20:55
 56/61 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem a bátyád már fontolgatja, hogy lapátra tegye Miss Hisztérikát! Mint tapasztalt férfi, csak biztatni tudom. :DDD

Ennél sokkal különbet is találhat. Hosszú távra meg amúgy se lehetne tervezni egy ilyen lehetetlen alakkal.

2018. ápr. 30. 22:18
 57/61 anonim ***** válasza:
64%

"Hát ezt a prágai túrát úgy 2 hete mondta vagy mikor. Szóval most, nem félével ezelőtt. Mi szinte minden dátumot tudtunk év elején, még ha nem is pontosan, de saccra tudtuk mi mikor."

És amúgy tesód nem kommunikál a barátnőjével? Az is szép kapcsolat. Mert gondolom TE mondtad a TESÓDNAK, de a csaj mégsem tudott róla? Vagyis a bátyád tudott akkor arról hogy mikorra is tervezik a kiruccanást, vagy egyáltalán nem tudott semmiről, meglepi volt, a csaj meg nem tudta mikor van a ballagásod, vagy nem tartotta számon?

Nekem ez ne haragudj, de roh*** zavaros. Olyan mintha nem is ismernétek egymást. :)

2018. ápr. 30. 23:43
 58/61 anonim ***** válasza:
Na mi lett kérdező?
2018. máj. 4. 12:27
 59/61 A kérdező kommentje:

57-esnek: tudta mikor lesz a ballagás, hisz náluk is akkor volt, és rendezőként ott kellett volna lennie.

Bátyám jött a ballagásomra, hírtelen le lehetett mondani a prágai utat, hisz nem mentek el, de a barinő sem jött tegnap, de estére odakövetelte magához a bátyámat. Már azon kiakadt, hogy nem őt választotta. Pedig ha olyan fontos lett volna ez a túra akkor a ballagásom után is tudtak volna menni, de nem, csak hogy tesóm ne legyen velem. Tesóm reggel ment vissza, hiszti volt is este.

2018. máj. 6. 15:22
 60/61 anonim ***** válasza:
Remélem a csaj nem kapott meghívót és a tesód se adta oda az övét
2018. máj. 6. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!