Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?
Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.
Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.
Apám is ezt csinlta, az új nője mindenek előtt. Lassan 10 éve alig beszélek vele.
Így járt.
Ez nagyon necces kérdés. Én mindkét irányba hajlok. :D
De nekem nyilván könnyebb a helyzetem, mert az én öcsém azt mondaná nekem hogy takarodj külföldre, ez csak egy ballagás, ki ne hagyd már Prágát.
Másrészről viszont a barátnő is elveti kicsit a sulykot, hisz a tesódnak kellene dönteni, nem azért mert bárki is fenyegeti az érzelmeivel.
(OFF: az én pasim is halálosan megsértődne ha nem vele mennék Horvátországba, hanem egy ballagásra.
Érdekes, emlékszem egy hasonló kérdésre talán tavalyról. A tesó barátnője direkt aláásta a húgot, akiben valamiért vetélytársat látott.
Sajnálom, kérdező, itt valószínűleg tehetetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!