Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Ha testvéreddel jó a kapcsolat...

Ha testvéreddel jó a kapcsolatod akkor is a barátnődet helyezed előrébb MINDEN helyzetben?

Figyelt kérdés

Helyzet az, hogy a ballagásunk május 5-én lesz, tesóm barátnője meg kitalálta, hogy azon a hétvégén ő Prágába akar menni és a tesómat is akarja vinni. Pénteken indulnának és olyan hétfő-kedd körül jönnének haza. Amikor mondtam a tesómnak, hogy akkor lesz a ballagásom és szeretném, hogy itt legyen, de a barátnője levágott egy hisztit, hogy mi az, hogy kényszerítem a bátyám, meg zsarolom. Egyiket sem csinálom. A lányt is elhívtam, de már lefoglalták a szállást. Tesómmal össze is veszett, hogy ő nem is számit,meg hogy tesóm nem is szereti már. Nagyon jó a kapcsolatom a bátyámmal, a barátnőjével nincs bajom, de sokszor egy pcsa.

Tesóm 21, barátnője 18,jövőre ballag, én 19.

2018. ápr. 25. 21:22
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Eddig úgy van, hogy ballagásra jön, de a barátnője még hisztizik.
2018. ápr. 26. 17:22
 42/61 anonim ***** válasza:
100%
Hisztizzen csak,a végén volt barátnő lesz ha igy folytatja.
2018. ápr. 26. 17:27
 43/61 anonim ***** válasza:
91%
Én nem hagynám ki a ballagást. Lehet, hogy a csaj pár hónap múlva meg se lesz már, a tesód meg verheti a fejét a falba, hogy cserben hagyott téged miatta.
2018. ápr. 26. 19:54
 44/61 anonim ***** válasza:
87%

"eddig ezen kívül egy ballagásom volt még 14-5 ÉVE (nem éveSen!)"

Az hogy sikerült?

2018. ápr. 26. 20:18
 45/61 A kérdező kommentje:
Óvodai, az lemaradt.
2018. ápr. 26. 20:56
 46/61 anonim ***** válasza:
100%

Az alapértelmezésben rendben van, ha valakinek a párja fontosabb, mint a testvére. Nem mindegy viszont, milyen alkalomról van szó. Ballagás egyszer van az ember életében (ne kezdjük, hogy "nem lehetett előre tudni, mikor van", mert ha a testvérem utolsó éves a gimiben, és nem vagyok teljesen hülye, akkor rájövök, hogy év végén valamikor ballagni fog, és nem terveznék erre az időpontra semmit úgy, hogy előtte nem egyeztettem vele...) Prága ezzel szemben ott van már pár száz éve, feltehetőleg ott lesz még a jövő héten is.

Más lenne a helyzet, ha mondjuk a bátyám egész életében arról álmodott volna, hogy eljut Japánba/Új-Zélandra/a Machu Picchuhoz, és csak ezen a hétvégén lenne akciós repülőjegy, minden más időpontban ötször ennyi lenne. Akkor én is azt mondanám, hogy menjen. De basszus, Prága itt van majdnem a szomszédban.

Ez itt színtisztán arról szól, hogy a barátnő tesztelgeti, mennyire tudja irányítani a bátyádat. Aki hisztizik, érzelmi zsarolással manipulál, azzal nem szabad hosszú távra tervezni.

2018. ápr. 26. 21:57
 47/61 A kérdező kommentje:
Aki kíváncsi annak leírom eddig mi a fejlemény így néhány nappal a ballagás előtt: a lány már kérdezgeti mikor kapja meg a meghívót (persze bátyám felől kérdezi). Persze nem azért, mert eljönne, hanem, hogy a héten vigye igazolásként. Tesóm megmondta, hogy személyesen tőlem kell kérnie, de erre is úgy kiakadt, hogy a tesómat fenyegeti érzelmileg. Megmondtam tesómnak, hogy ha ennyire hisztizik és szereti akkor menjen vele, de meghívót nem kap a csaj, oldja meg. Apám erre a védelmére kelt, hogy ha fordítva lenne a helyzet én biztos habozás nélkül a barátommal mennék. Nem, mert van benne annyi, hogy a család mellett is ugyanúgy kitartok mint a barátom mellett, és neki legalább lenne esze megkérdezni, hogy arra a nyaralásra vagy bármire esne e valami alkalom.
2018. ápr. 30. 09:54
 48/61 A kérdező kommentje:
És nem próbálna elszakítani a családomtól.
2018. ápr. 30. 09:56
 49/61 anonim ***** válasza:
100%

Majd írd meg, hogy mi lett a vége!

Kíváncsi vagyok rá:)

De amúgy meg már mi ez? A tesód csajának fontosabb egy kis kiruccanás mint a párja(és annak családja)!? Prágába máskor is el lehet menni. Szerintem hatalmas bunkóság és önzőség a csaj részéről, hogy így viselkedik! Csakis magát égeti.

2018. ápr. 30. 10:38
 50/61 anonim ***** válasza:
100%

Okos lány vagy, nehogy adj neki meghívót, még akkor se, ha személyesen kér. (Ez lenne ugye az alibi Prágához.)

Tesód kitart amellett, hogy a ballagásodra megy, vagy már hezitál?

Édesapádnak abban igaza van, hogy a csaj menjen Prágába, ha akar, neki nem kell ott lennie. Bátyádnak viszont illenék.

2018. ápr. 30. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!